ШОК! Мария спи с кучетата си, Гущеров и Марая (Как се събират в леглото)

3496
19 Април 2016, 17:00


Освен че спят в едно легло с кучетата си чалгаджийката Мара и съпругът и Християн купували за мъжките си питомци и женски, с които да правят любов, дочу HotArena. 

За мъжките си домашни любимци Гущерови купуват секс робини, както някога в древния свят са правели богатите бащи за синовете си, пише „Всеки ден“. За странния навик в рода се хвали самата перла на аристократичната фамилия – снахата Мария. Тя разказва, че в семейството си взимат само породисти мъжки кучета като домашни любимци. Гледат обаче и женски животни.

„Женските ги купуваме като подаръци за мъжките. Когато имат рожден ден, им подаряваме по една женска, да правят любов с нея“, фука се пайнерката.  Тя, мъжът й Християн и дъщеря й Марая гледат две чихуахуа, санбернар, ирландски сетер и йоркширски териер. Като се добавят и женските, които им купуват, сигурно в дома им е истински кучкарник.

В дома на Гущерови мъжките животни били на голяма почит. Териерът даже носел кралско име – Принц. Той бил собственост на Хриси, по-малък от котка, но лаел злобно срещу всички, особено срещу огромния санбернар.

Гущерови имали навик да спят на едно легло с кучетата, както някога е правел Карл Велики. Досега голямата уста на Мара все още не е разкрила с какви размери е въпросното ложе. Но се знае, че в него си почиват тя, мъжът й Хриси, щерката Марая и всички четириноги от мъжки пол. Любители на животните се притесняват, че като нищо някоя сутрин някой от домашните любимци няма да отвори очи.

Като знаят как изглежда Християн Гущеров, не искат и да си помислят какво би станало, ако някоя нощ тежкотонажният баровец се обърне по-рязко и се озове върху любимия си Принц. Други обаче са спокойни, че щом Мара още е жива, значи и териерът има шансове да оцелее. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 2 години
0
По-голяма простотия не сме чели. Това е абсурдно да се помисли, а не да е станало.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени