ШОК! Митака от „София - Ден и нощ“ правел компания на мъже в Дубай (Вижте по колко изкарвал на вечер - СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/shok-mitaka-ot-sofiia-den-i-nosht-pravel-kompaniia-na-maje-v-dubai HotArena.net
ШОК! Митака от „София - Ден и нощ“ правел компания на мъже в Дубай (Вижте по колко изкарвал на вечер - СНИМКИ)

Митака от „София – Ден и нощ“ се оказа доста палав в реалния живот.

 

Кристиян Кирилов, както е истинското име на фитнес маниака, участвал в схема за платена плът в най-актуалната мека на разврата – Дубай.

 

Там клиентите му били единствено от мъжки пол, споделят отлично осведомени източници на „Всеки ден“.

 

Веднага след като завършва гимназиалното си обучение, Кристиян се влива в редицата на моделите, започвайки да се изявява по модни подиуми и светски партита. Меко говорещият брюнет напипва мекото на баницата и решава да изкарва прехраната си посредством тяло и визия.

 

Първоначално прави фотосесии за списания, а по-късно е забелязан и от няколко фолкаджийки, които си го харесват за герой в своите клипове. Така моделът взема главна роля във видеа на Анелия, Емануела, Лияна.

 

Лесните пари обаче не се оказват толкова лесни, тъй като в един момент ангажиментите приключват и Кристиян се чуди как да свърже двата края. Посредством свои познати от бранша той получава апетитна оферта за добри пари в Дубай – уж да участва в ревюта, да позира за снимки, да прави компания на богати и заможни хора.

 

Кацнал в пустинята обаче, свалячът от „София ден и нощ“ се сблъсква с другото лице на богатото емирство – сексуалния разврат, който кипи в уж консервативната религиозна държава. Моделът попада в търговията на плът, където богати араби от целия Близък изток дават с лека ръка пари на красиви момчета.

 

Така с тялото си нашенецът успява да заработи шеметни пари, като големите му мускули му давали и голямо предимство пред останалите. Той тарифирал клиентите си по 500 евро за нощ. Заради добрите си услуги Кристиян навъртял дълъг списък от фенове, които често го поръчвали даже сега. Той редовно лети по линията София – Дубай.

 

От няколко месеца обаче лошото момче от сериала на Нова телевизия било спряло с интимните явки в емирството заради ангажимента си на непрофесионален актьор в „София ден и нощ“. Кирилов получава по 300 лева на епизод, заради което предпочитал да прекрати похожденията си по араби. „Кристиян никога не е бил засичан с жена“, споделят негови приятели, запознати с интимния му живот.

3 Коментара

Много ясно

преди 8 години

То тоя си има вид на хомо. Много модерно ся е хомотата да помпат мускули... жалко че повечето са с малки пишки

Коментирай

Запознат

преди 8 години

Престанете с глупостите, Кристиян имаше гадже в родния си град, а не някоя надута софиянка!

Коментирай

Луд

преди 7 години

Внимателно си анализирай писмото, и ще разбереш кой какво е!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.