Шок! Новата на Чарли изхвърля децата от дома му (Подробности)

2895
28 Януари 2014, 18:30


Невиждан скандал тресе семейството на Чарли Шийн. Новата приятелка на актьора е толкова ревнива, че дори го скара с бившата му съпруга Денис Ричардс  и го накара да изгони нея и децата им от дома си.

 

Звездата от „Двама мъже и половина“ поддържаше прекрасни отношения с любовта на живота си Денис. Актрисата му беше опора в куп трудни моменти, и по време на драмата с Брук Мюлер и се грижеше всеотдайно за синовете му, като за свои собствени.

 

Вместо благодарност обаче, под давление на новата си Шийн заплаши да изхвърли Денис и дъщерите им от дома им. "Хей, Дениз. Аз притежавам тази ферма, в която живееш. Ти си единственото прасе там, което се въргаля в калта.“, заявил актьорът, след което напсувал половинката си грозно.

 

В медиите се чу, че зад цялата история стои новата любов на Чарли — актрисата от филми за възрастни Роси. Старлетката лудо ревнувала от Денис и не спира да го настройва срещу нея.

 

Вместо да влиза в скандали, звездата от „Звездни рейнджъри“ си събрала нещата. И вече търси нов дом за себе си и семейството, като смята да напусне имението на Чарли, макар наполовина да е и нейно.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени