Шок! Олигархът Динко Динев ползва женска тоалетна (Няма лъжа, вижте)

1923
09 Септември 2015, 15:00


Братя Диневи са известни не само с купищата си пари, а и с многобройните охранители, които ги следват по петите дори в тоалетната, узна HotArena.


16 яки мъжаги заграждат периметъра около братята, където и да се появят. Динко бил по-параноичният от двамата и си водел охранител за компания дори и в двете нули.


Тези ситуации изглеждали доста комично за свидетелите им, но Динко държал преди всичко на сигурността си. Последните примери са от курорта Свети Влас, където братята се изявяват като бохеми, заради яхтеното пристанище, което притежават, пише "Галерия".


По време на запоите до ранни зори, Динко все някога трябвало да облекчи физиологичните си нужди. За да се случи това просто действие обаче, богаташът първо строявал телоохранителите си в кордон, който да го заведе до тоалетната.


Дотук добре, явно човекът си има врагове. По-фрапиращото признание идва от бръмчалките по същите клубове. Те с изненада установявали, че женската тоалетна е завардена от бодигардовете на Динко, които забранявали достъпа до нея, докато шефът им се облекчава.


Явно брат Динев се чувства по-спокоен в женски нужкик, където смята, че няма да се сетят да го приклещят неговите врагове. Динко не се притеснява да потъпче мъжкото си достойнство, само и само да се опази жив.


Тази мярка за сигурност предизвиквала струпване на дългокраки мацки, които чакали да си напудрят носовете и негодували срещу тузара, който си правел каквото си иска и където си иска.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени