ШОК РАЗКРИТИЕ! Спал ли е Криско с Дара Йотова и как варненката се добра до финал (+Кои други участнички е минал)

https://hotarena.net/pod-pricel/shok-razkritie-spal-li-e-krisko-s-dara-iotova-i-kak-varnenkata-se-dobra-do-final HotArena.net
ШОК РАЗКРИТИЕ! Спал ли е Криско с Дара Йотова и как варненката се добра до финал (+Кои други участнички е минал)

Редакторска плесница

 

„Х factor-a не е между краката, а в сърцето и главата!“

 

С тези думи бе избухнал преди време Ангел от бившето дуо Ангел и Мойсей, като още тогава стана ясно, че победата във формата се търгува по втория начин.

 

Поредният скандал около Х Фактор достигна тези дни до ушите на HotArena. Според наши източници между финалистката Дарина Йотова и ментора й Криско е имало нещо повече от професионални отношения.

 

S-Х Factor

 

Заварката станала малко след като отборите били разпределени и Криско започнал да наставлява момичетата. Той и лудата Дара, както я наричат, бързо се сдушили, а девойката веднага скочила в леглото му.

 

Оказва се, че рапърът я е напътствал не само вокално, но и сексуално. Този слух се тиражира и по форумите, като според фенове от километри си личало, че Криско е минал съгражданката си.

 

Това поражда и съмнение как точно Дарина успя да се добере до финал. Безспорно, имаше качества, но не беше по-добра от една Виктория Георгиева, например. Освен това, Дара бе една от най-хейтваните участнички и беше учудващо кой гласува за нея, след като толкова я плюят по форумите.

 

Според запознати, Криско я е избутал до финал, като е платил на когото трябва…

 

„Продаваш си тялото за някакви бийтове“

 

„Артист се става с много работа, време и постоянство! Не като ми се ч*каш на Коледа по хотелите в Банско! Ей, Х factor-a не е между краката, а в сърцето и главата! За пеене ти е устатата (…) Продаваш си тялото за някакви бийтове…“, гласеше част от поста на Ангел в социалната мрежа преди 2 години.

 

Тогава така и не стана ясно кого визира певецът, макар че основната заподозряна бе Сани Алекса. „Не е Александра! За който се отнася, той си знае“, лаконичен беше Ангел.

 

Подсказката „за някакви бийтове“ обаче недвусмислено насочи към Криско Бийтс, а по-късно се спрегна името на друга участничка в Х Фактора. А именно – Михаела Филева от сезон 2. В музикалните среди шушукат, че именно така певицата е успяла да пробие толкова успешно в шоусредите.

 

Друго спрягано име, което е минало през леглото на Криско, е това на Гери-Никол от сезон 3. Всъщност именно Криско е един от главните виновници за успеха на 17-годишната ученичка. Рапърът направи няколко дуета с нея, което буквално я изстреля на върха.

 

Зад кулисите на Х Фактор обаче се говори, че Гери-Никол си е помогнала за кариерата, пъхайки се в леглото на Криско.

 

М. Грозева

 

13 Коментара

Жужи

преди 8 години

Много путентен го изкарахте Криско. Като го гледа човек трудно може да му се прииска от него, а вие го изкарахте супер Дон Жуан.

Коментирай

............

преди 8 години

Каквооооо........."пУтентен"ли?

Коментирай

Жужи

преди 8 години

До коментиращият под предния ми коментар - граматически знам, че се пише потентен, но идеята ми беше друга, ако ме разбираш.

Коментирай

Белла

преди 8 години

Тя тая Дарина от километри й личи ,4е е голяма шаврантия.....доста к.ра е изпотрошила и лапала...Парцал

Коментирай

поли

преди 8 години

Криско е от Габрово, а Дарина от Варна. Баси съгражданите, баси висшата журналистика... :D

Коментирай

AHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA

преди 8 години

Ахахахахаха, ахахахаххаха за пореден път се уверявам че тук в този сайт всъщност "статиите" се пишат от самозванци не журналисти, и не само ами и неграмотни.

Коментирай

Fgg

преди 8 години

На теб от милиметри ти личи колко си злобна , вулгарна селска тояга! Белла ли си, Верея ли си , Данонино ли си...гнусна си.

Коментирай

darina e krivozub bokluk

преди 8 години

mnogo grozen travestit i ne moje da pee taq debela grozna pachavra s tiq krivi v-obrazna zahapka, zubi, rendeto bornier bate

Коментирай

do poli

преди 8 години

Absolutnooo

Коментирай

оле, майко!

преди 8 години

Грозева, за кой път се У-беждавам, че на някой си платила в натура , за да ти дадат държавния изпит, ако изобщо имаш диплом! Е, не може да си толкова неграмотна и не компетентна! Не е честно просто! И големият ебач го изкара този Криско, особено като дръпне няколко магистралки и е на 7-то небе. Не знае на кой свят е , но и ебач стана! Ами мърляви ги не една и две... какво от това? Всяко нещо си има цена. Която не може с глас плаща с друго! А, това момиче Дарина определено е голям потенциал, с глас и страхотно артистично присъствие на сцената. Има бъдеще, жалко, че в България няма да може да се развие! Много момичета с гласове заминаха в битието, за съжаление! Това е България!

Коментирай

няма такъв смях

преди 8 години

Та, кое ренде беше??? ха ха А, това момиче има страхотно тяло и глас. Чула си думата травестит, но не знаеш дори какво означава това. още по-малко приляга на това момиче. Гръмни се, селска пръчко!

Коментирай

111

преди 8 години

Понеже се учим на правопис, частицата не, се пише отделно от глаголите, в останалите форми е слято. Неграмотна, некомпетентна. Като се степенува се използва глаголът съм, което автоматично означава, че думите не са глаголи. Както и й - моля ви в множествено число се слага още едно и, не й. Като го видя и се потрисам. Партии, а не партий, хартии, а не хартий, един стадий, радий. Иначе по темата,хайде да не е тема №1, докато кариерата зависи от един човек, ще има такива креватни истории. Тя е млада и хубава, от него зависят нещата. Шоу бизнес, ръка за ръка със секс скандалите. Ако не си потомствен, няма начин.

Коментирай

darino ma selqnko ma

преди 8 години

Da ti eba mamicata kurve, kvo si pishesh komentari be debelano krivozuba, vij che si lainqna pruchka i ne stavash za nishto mindil shiban

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.