ШОК! Ще се окаже ли Никол пияница?!

1117
13 Ноември 2012, 14:03


Никол Станкулова тайно пипа чашата и не може да се справи с напредващия си алкохолен проблем!

До това прозрение стигнали фенове на хубавата синоптичка, когато гледали изпълненията й във ВИП-къщата. Никол видимо има нужда от разпускащи глътки в напрегнатите моменти, когато напреженията сред брадърите вдигнат децибелите.


Тези подозрения може да изглеждат абсурдни, но – оказва се - това не е единственото, което  човек никога не би си помислил за възпитаното, елегантно момиче. Оказва се, че над главата на Никол се трупат черни облаци и че вън от къщата я чакат срещи с Темида. Срещу Станкулова се готви дело и стартът му е въпрос на дни.


Какво е престъплението на Никол и какво я очаква в бъдеще? Станкулова е била засечена да кара с превишена скорост, при това – внимавайте! – след почерпка ! Синоптичката имала делови ангажимент в Плевен и след приключването му отцепила лудо с колата си за София. Естествено – веднага била засечена, и последвал скандал с полицаите. Скандал с дъх на алкохол! Промилите на лицето от Нова ТВ не били много, но очевидно глътките развързали езика й и тя направила пътните полицаи на пух и прах, пишат от kliuki.bg.

 

Не й се разминало: книжката й е “арестувана” за три месеца, ще има глоба и отнемане на 12 точки от контролния талон. Ето, че подозренията за тайното пийване се оказват основателни!

 

И това е много странно – самата Никол признава, че не е добра шофьорка и че в миналото е причинила катастрофа, отнемайки предимство. Ракиеният пъзел се подрежда: един неуверен в себе си водач може да стане звяр зад волана, ако загрее вътрешно с няколко глътки!

Източник: kliuki.net




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
любо
преди 5 години
0
Ейййй, намерихте и тука за какво да се хванете! Проблеми с алкохола и Никол - глупости!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени