Шок! Вижте как МЕГЗ е изкарвала пари преди да стане дизайнер.

https://hotarena.net/laifstail/shok-vijte-kak-megz-e-izkarvala-pari-predi-da-stane-dizainer HotArena.net
Шок! Вижте как МЕГЗ е изкарвала пари преди да стане дизайнер.
Вчера топ-дизайнерката Мегз гостува на Гала в \"На Кафе\", видя HotArena. Каканашева разкри подробности от миналото си, за които никой дори не е подозирал и описа историята на една истинска Пепеляшка, тръгнала от нулата и успяла днес.

Оказва се, че една от най-популярните и успешни млади дами в страната в момента съвсем не е родена със златна лъжичка в устата. Мегз е от нормално семейство и като дете дори не е помисляла за лукса, в който живее сега.

Тя е шиела сама дрехите си, като е купувала платове с парите, които родителите й давали за училище. Майката на Каканашева й плащала по двайсет стотинки на страница, за да чете книги. Мегз толкова много искала да изкарва пари и да си купува платове, че четяла по цял ден, а после парите стигали само за малки парчета бракувани платове, с които шиела дрехите си. Историята умили още повече Гала, когато Каканашева й показа дрехи от детството си, които действително отвътре бяха шити по детски, на ръка и с безопасни игли. Мегз показа още купища снимки от гимназията и периода на университета й в Англия, на които е облечена доста странно за времето си и само с дрехи ушити лично от нея.

Изглежда още тогава Мегз е била обсебена от модата, както днес е обсебена от работата си. Също още тогава е имала голяма увереност и самочувствие, защото когато съучениците й я питали дали може да направи и за тях такива рокли, тя гордо казвала: \"Сега не може, но скоро ще имам голяма модна компания и всички ще купувате от нея\".

Оказва се, че десет години по-късно детските мечти на онова странно момиче, което е ходило с бални рокли на училище, са реалност. С това Каканашева отрече всички слухове, че богат спонсор стои зад старта на бизнеса й и даде пример, че всеки може да постигне мечтите си от нищото, ако има талант и амбиция като нейните. 

14 Коментара

Istina li e tova?

преди 6 години

Naistina li taka e zapochnala misleh che Dogan i e dal patite da startira

Коментирай

Оливане

преди 6 години

Как само пълните главите на децата с глупости! Факт е, че образованието в Англия е най-скъпо и далеч не по силите на обикновено семейство, особено преди 6-7 години. Да не споменавам как никой предприемач, знаещ цената на парите, не би си позволил (а и не би могъл ) стандарта на живот на Миглена. Не ме интересува дали са на баща и, дали я плющят или пере пари, но със сигурност не ги печели тя и от собствения си бизнес. Другото са приказки за подрастващи.

Коментирай

20 stotinki

преди 6 години

20 ст на страница ми звучи смешно... че те на нея по 20 лв джобни на ден са и давали бре...

Коментирай

шок и ужас

преди 6 години

Гледах предаването и не мога да разбера как момиче което фъфли и не говори добре български, не казва нищо смислено аве трагедия от всякъде, може да ми я хвалите но времената са такива, че в България простотията е на висота

Коментирай

PFFFFFFFFFFFFFFFFFF

преди 6 години

Фантазии на клечки. Трябва да си много зле, за да повярваш на тези глупотии.

Коментирай

petq

преди 6 години

Istina e v gimnaziqta se izjivqvashe kato zvezda praveshe reviuta na praznika na gimnaziqta i pak sybirashe vs nai populqrni momicheta da sa i modeli. Tochno kato angelite I sega

Коментирай

456

преди 6 години

Ей завистта е страшно нещо момичето показва снимки и дрехи от дете те виждат и казват лъже. Много сте големи

Коментирай

Drumchiiska

преди 6 години

ima standart sega kogato izkarva pari i e s Demir, no nqkogа naistina ne beshe bogata. Ne è bila bedna no ne beshe bogata. A za Angliq zamina sys stipendiq i studentski zaem. Ne zlobeite prosto tq si e chudata ponqkoga ujasno drazneshta v Rakovski pochti nikoi ne q haresva zaradi tova che se misli za izkluchitelna oshte ot dete. No napisanoto e istina.

Коментирай

...

преди 6 години

Мен ме впечатляват възпитателните методи на майката. Да плащаш на детето си за прочетена страница... А за написана плащаше ли?

Коментирай

Аз

преди 6 години

Голямо самочуствие и увереност имала тогава.Че то самочуствието и сега и е голямо.Успелите хораобаче,правят добро и печелят уважение без реклами и статии навсясъде.Това което тя прави е реклама.

Коментирай

о

преди 6 години

И мен това ме втрещи направо! Егати! Голям "пример"! Детето ти ако те вижда, че ти четеш, също ще чете. Ако вижда книги у дома, няма как да не започне. С пример се възпитава, не поощрявайки" развивайки още повече материализма му, който и без това е прекомерен в съвременното общество. А девойката може да разправя каквото иска. То няма човек, който да не иска да убеди останалите, че каквото има и е направил, го е постигнал абсолютно сам и "само с таланта си". "САМО С ТАЛАНТ" никъде по света не стават нещата.

Коментирай

о

преди 6 години

Хахаха Верно ли ? :D

Коментирай

;)))))

преди 6 години

То пък едни ангели, нямам думи! Китосани дебелани, които без грим не стават за нищо! И тези са пример за "най-популярни" ахаххахаха Боже опази! МеГЪЗ е нищо друго, освен една селска тарикатка с големи амбиции!

Коментирай

Kofti

преди 6 години

Michael Jackson

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.