Шок за Алисия - съд връща сина й на Божинов

8480
23 Февруари 2012, 18:39


Сериозен удар по Алисия стяга Районният съд в София, който гледа делото за издръжката на сина й Валери, заведено от бившия й мъж Валери Божинов.

 

На фолк певицата ще й се наложи всеки месец да праща хлапето в Италия, където за него да се грижи така омразната й Николета Лозанова.

 

 
Очаква се това да бъде едно от решенията на съда, който в сряда заседава за последно по междузвездния процес. До 30 дни Темида ще излезе с решение.

 

Майката, която претендира за 10 хиляди евро на месец, не се яви на делото, научаваме от "Уикенд". Съдийката изслуша социална работничка, която е проучила дали 4-годишният Валери е подложен на стресови ситуации около раздялата на родителите си.

Служителката на социалните служби е препоръчала на съда да присъди следното: за по 1 седмица в месеца детето да пътува до Лече при баща си до навършване на 7-годишна възраст. След което – по 10 дни на 2 месеца, за да не се пречи на образованието му.

 

Това обаче никак няма да се хареса на чалгадивата, която неведнъж е изтъквала, че няма да позволи синът й да расте в обкръжението на Николета.

 

Фолк звездата имаше дори претенции, когато детето й е при татко си, той да му наема хотел, за да няма пряк достъп да новата му жена, която щяла да му бъде лош пример.

 

Нито Николета, нито Божинов обаче са лош пример за малкия Валери, изтъкнала пред съдийката социалната служителка вчера. Тя споделила, че по време на разговорите си с наследника на разпадналата се двойка, хлапето нямало търпение да се вижда с родителя си и съпругата му.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Nina
преди 6 години
0
Ima da go SHTIPE deteto nikolina,dokato "bashta" mu trenira!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени