ШОКИРАЩИТЕ истории на звездите, които се върнаха от ОТВЪДНОТО (Ваня Червенкова видяла Рая, Любо Киров – покойната си баба)

5859
29 Ноември 2015, 11:00


Шокиращи, страховити и в същото време неземни са историите на родните звезди, завърнали се от отвъдното, узна HotArena.

 

Те разказват за „бяла светлина“, за Бог, за покойните си роднини и за свят, непонятен за земния ни.

 

Ваня Червенкова е жива заради дъщеря си

 

Ваня Червенкова написа цяла книга за пътуването си до онзи свят. На 27 юли 2003 г. наемен убиец стреля по нея пред очите на 8-годишната й по това време дъщеря Никол. Хладнокръвният килър изпразни цял пълнител в тялото на Ваня, но напук на здравата логика и медицинските закони, тя оцеля, пише "Уикенд".

 

След срещата си смъртта Червенкова разказа, че е видяла Рая, Светлината и Бог. Светлината, която я обляла, била безцветна и нямала земен аналог. Бизнесдамата виждала всичко с очите си, но не усещала тялото си. Попаднала на място, което й до ден днешен й е трудно да опише с думи. Tам й казали, че ще живее, защото има недовършени дела на земята.

 

„Аз съм една от малкото щастливки, които се радват на милосърдието на Господ, защото съм била там, където малцина са били, защото съм се върнала оттам, откъдето почти никой не се връща. Там се научих на прошка. Ако на злото отговориш със зло, това е като бумеранг и ти се връща”, споделя Ваня.

 

След като отворила очи и излязла от комата, първата й мисъл била, че желае да се върне на онзи свят. Не искала да продължи земния си път, който й се струвал грозен и сив в сравнение с отвъдното. После дошла на себе си, припомнила си коя е всъщност и разбрала, че трябва да живее, защото дъщеря й има нужда от нея.

 

Кали се върнала по стълба

 

Певицата Кали прекарала 7 дни в кома, след като през 1991 г. катастрофирала и колата, с която се движела полетяла от мост към река Искър. В продължение на седмица лекарите не знаели дали изпълнителката ще оцелее. Тя получила множество фрактури, разкъсвания на далака и черния дроб и оживяла по чудо. След години Кали разказа, че  докато е била в кома, имала странно видение.

 

Същото нещо се присънило и на брат й Пламен, който в този момент с цялото си сърце се молил сестра му да се оправи. „Пред очите ми се спусна стълба отгоре. По нея слезе човек – висок и с много блага физиономия, дълга коса и сива роба. Хвана ми ръката и каза: „Ти ще се излекуваш”. После отворих очи”, спомня си Кали. До ден днешен тя твърди, че е богопомазана и е благодарна на Господ за това, че й е дал шанса да живее втори живот.

 

Христо Мутафчиев срещнал починалата си баба

 

Христо Мутафчиев също бе покосен от инсулт и оживя по чудо през 2010 г. След тежка мозъчна операция, благодарение на своята сила и хъс, той успя да се възстанови. Христо разказва, че по време на срещата си със смъртта видял починалата си баба Зорка, която го върнала към света на живите.

 

Мутафчиев описва палитрата от цветове, която се разпростряла пред него, докато бил в кома – от яркочервено през наситеносиньо, та почти до черно, а багрите преминавали от топли към студени. Нямало тунел, нямало коридор. Когато очите му потънали в пълен мрак, изведнъж ярък лъч прорязал тъмнината. Христо описва този сноп светлина като „лъча на спасението”, който го върнал към живота.

 

Любо Киров 2 пъти вижда Бог

 

Любо Киров два пъти е бил на косъм от смъртта. Преди години бившият съдия в „Х Фактор” преживял животоспасяваща операция вследствие на спукан апандисит и последвал перитонит. Тогава видял образа на Бог, който бил облян в бяла светлина. Чертите на лицето му не се различавали ясно, но Любо с голяма точност описва ръката му, която сякаш го погалила  и му посочила обратния път.

 

Той съзрял Господ за втори път, когато катастрофирал тежко и оцелял по чудо. Тогава  отново получил странни видения, за които е убеден, че не са плод на зрителна измама или игра на съзнанието. Любо и майка му се придвижвали с кола към вилата им, когато той не успял да вземе един от острите завои по пътя.

 

Изпълнителят признава, че е карал по-бързо от обичайното и в моментът, в който натиснал спирачките, колата се обърнала. Двамата с майка му полетели с главата надолу и в този кратък миг Киров видял като на лента целия си живот. Тогава сякаш някаква силна ръка хванала колата, обърнала я и тя паднала на гумите си като в памук.

 

„Можехме да умрем, но се измъкнахме живи, благодарение на Господ. Това е неговата любов”, разказва изпълнителят.

 

Багата стана набожен

 

Благой Иванов - Багата няколко месеца бе в критично състояние, след като през 2012 г. го намушкаха с нож при меле в центъра на столицата. Хора от медицинския екип, наблюдавал Багата, издават, че след като излязъл от кома, бълнувал и говорел странни неща. Твърдял, че вижда светец, облян в бяла светлина и усещал божията любов върху себе си. „Знам само, че съзрях нещо като пламък. Не е случайно, че се събудих точно на Великден!”, казва Иванов.

 

Говори се, че след като се върнал от онзи сят, той се е обърнал към християнската религия, докато преди това не бил вярващ. Той твърди, че инцидентът го е накарал да цени малките неща в живота и да обогати духовния си свят.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kokona
преди 2 години
-1
Da sa jivi i zdravi vsichkite sled loshoto koeto im se e sluchilo.Bravo na Bagata.Pozdravqvam nego zashtoto toi predi beshe razlichen.Tova momche naistina se preobrazi kym dobro.Jelaq mu vsichko hubavo i samo uspehi.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени