Шокиращо! Алисия махнала бебе, затова се разделили с Ники! (Но чие е било детето?!)

https://hotarena.net/laifstail/shokirashto-alisiia-mahnala-bebe-zatova-se-razdelili-s-niki HotArena.net
Шокиращо! Алисия махнала бебе, затова се разделили с Ники! (Но чие е било детето?!)

Поредната тайна от любовната връзка на Ники Михайлов и Алисия излезе наяве покрай раздялата им, узна HotArena.

 

Този път вестта шокира феновете, а по всичко личи, че това е само началото.

 

Оказва се, че Алисия е забременяла миналата година, докато все още отношенията им с Ники били „цветя и рози“. Или поне привидно било така.

 

Според в. Всеки ден изпълнителката направила аборт, защото двамата с Михайлов все още не били готови на такава стъпка. Бебето било неочаквано и в крайна сметка взели решение да го махнат.

 

Близки до футболиста обаче разкриват пред HotArena

 

друга, много по-мрачна версия около аборта.

 

Според тях бебето не е било от вратаря, а от любовник на Алисия.

 

„Двамата винаги са имали отворена връзка. Че Ники спеше с други, това и децата го знаят. Но Алисия също не си стоеше със скръстени крака!“, разказва колега на Михайлов.

 

След като футболистът разбрал, че певицата е бременна от друг обаче, не могъл да го преглътне. „Колкото и отворени да им бяха отношенията, това с бебето си беше брутално. Започнаха да се карат постоянно, връзката им оттогава висеше на косъм“, твърди източникът.

 

Така се стига до началото на тази година, когато Михайлов и Алисия късат окончателно. Фолк певицата го помолила само да е дискретен относно премахнатото бебе.

 

Но уви – звездите трудно могат да имат тайни… Единствената загадка тук е кой е бил мистериозният татко?

24 Коментара

123

преди 9 години

Pak pishete gluposti!Ako edna jena iska da napravi abort i gadjeto i da ne razbere toi nikoga nqma da uznae.Moje da izmisli xilqdi prichini da ne si lqga s nego izvesten period ot vreme.Fakta,che e uznal / ako razbira se tova e istina/ oznachava edinstveno,che e ot nego!

Коментирай

ale

преди 9 години

Жената е хитра лисица. НЕ би родила този път без брак или без да се е подсигурила, защото целта й е Михайловото ИМАНЕ.

Коментирай

cve

преди 9 години

Виктор Касъмов, който наскоро стана дядо. Той е бил бащата. Те са си близки с Ася, не се пазят и станала белята.

Коментирай

az

преди 9 години

Е това вече заболя! Не можете да си измисляте неща на такава деликатна тема! Това е нещо много, ама МНОГО лично. Вие няма как да знаете, камо ли да имате проверена информация от кого е била бременна. Много долно паднахте Хотарена!!!

Коментирай

hrisi

преди 9 години

Новината е на вестник "Всеки ден", а те винаги имат сигурни източници.

Коментирай

Обичам те Шиши Миши

преди 9 години

Доста долничка статия ама Господ гледа всичко и всичко връща ! А, като сте такива "професионалисти" що не пишете за НЛО и Пеевчето, а що не пишете как Валери постна цитат във фб и инстаграм, чрез който ясно показа, че се е отървал от НЛО-то и тя е била само негативно влияние в живота му, а що не пишете снощи как излезе на наградите на Планета и имаше една реплика и нея обърка Муахахахах - То толкова тъпо, чак вдлъбнато Хо хо хо хо

Коментирай

jeersy

преди 9 години

Бащата е дългогодишния и любовник Касъмов.

Коментирай

ИМЕ

преди 9 години

БАЯ НИСКО ПАДНАХТЕ ХОТАРЕНА !

Коментирай

Име

преди 9 години

Николетоооооо,спри да агитираш малоумните си фенчета да дават отрицателни лайкове на ИСТИНАТА !!! Ти злобно Джудже ...Веднага се радваше на чуждото нещастие,ама нали знаеш??Всичко се връща ! Само ми е интересно ,когато се разделиш с Валери ще го съобщиш ли в малоумното си предаване ? и започни да следиш мъжО си с камерите,чееее...май не само в твоя креват спи

Коментирай

eh

преди 9 години

Тя жената е в менопауза, вие я бремените. На калко стана тая - 40, 45...?

Коментирай

една

преди 9 години

Е как така фамозната Алисия,питам,снощи видиш ли си пее плейбечето в зала 1 на НДК барабар със звездите на Планета?Ами просто-това е поредният и жест,подарък или каквото и да е там от любимия и Виктор.Тези двамата са си мнооого,мноооого близки,а Ася да не се чуди що не може да задържи друг мъж.Ами те Валери,Николайчо-млади ,зелени ,ама и на тях по някое време и светне за какво иде реч.То успешната кариера на Дойчева не е само щото е много талантлива,пееща и танцуваща-и друго си трябва,а наивниците нека да викат колко е морална и стойностна жена!

Коментирай

Ehhhhhh

преди 9 години

Душа, няма такъв глагол "бремените" !!!!!!!!!!!!! Научите се да пишете, говорите и четете на родния си език и тогава пишете !!! Бремените хахахахахах Божеее, фенките на градинското джудже са неграмотни, колкото нея, явно !

Коментирай

jenn

преди 9 години

Какви са тези глупави снимки?! В периода, когато може да се премахе плодът, няма как да има такъв корем.

Коментирай

хаха

преди 9 години

сигурни източници но в кавички е тяхната ВИНАГИ

Коментирай

Константина

преди 9 години

Какви 40-45 те гонят!Направо надхвърля 60.....Луди хора!!И кой ти каза,кога точно е менупаузата при жените!Да не си некоя изкукала жена в менупауза,та си толкова наясно!Хохохо!!

Коментирай

лъжа, след лъжа

преди 9 години

Ох, чудите се каква гадория да измислите за Алисия, а на нея и минава през оная работа та чак в космоса какви ги творите в Хотлайнена хихихи. Гледайте оная дето ви е любимка Спермалета Лозанова тя нали пишела любовни смс-и на друг мъж, толкова ниско пада че чак да ти стане жал за нея, а Алисия който я мисли акъл няма хихи. Мда, и кога ще съобщи че на Валери Божинов вече му е също през оная работа за нея, има ли си нова и коя е?????? ;)

Коментирай

HOTARENAсайта -утеха на малоумниците и на хейтърите

преди 9 години

Забелязвам, че колкото по-нагоре върви Алисия, толкова по-отчайващо нелепи и грозни новини излизат. Била бременна. танйствен татко и бла-бла-бла. Ники Михайлов изневерявал и това и децата го знаели? Ехо, малолетни жълтури-драскачи първо - Николай тоооолкова много изневерява, че за 5 години една снимка с друга жена не му побликувахте - смешници. Другото което е относно Алисия, вие да не объркахте имената в статията? Така може да говорите за други доказали се с морала и простотията си жени - Емануела, Николета Лозанова и т.н. Къде сложихте подобни простотии до името на класна жена с морал, поведение и обноски като Алисия? Вчера какво, много ли ви комплексира? Сложи ви пак в малкия джоб както винаги - с представяне, с тоалет, с изпълнение. Всички ахнаха, даже и голямото чело г-ца Шиши (НЛО) вдигнаха публиката на крака с Константин и разбиха конкуренцията, а злобното джуджасало НЛО. както и всичките и фенчета могат само да гледат злобно и да завиждат, защото даже не си мърда пръста, а ви трепе отвсякъде! НЛО нека си задоволява отчаяния живот със снимчици в Инстаграм. Това и остава - да чете аутокюта и да получава гърчове от злоба, друго няма. Освен това за всички хейтърчета друго пояснение - Алисия не беше на концерта, заради връзка с Касъмов, а заради Д-У-Е-Т-А И С К-О-Н-С-ТА-Н-Т-И-Н, по-елементарно как да го напиша? :D hahahahahahaha нещастници

Коментирай

HOTARENAсайта -утеха на малоумниците и на хейтърите

преди 9 години

а ви трепе отвсякъде. И освен всичко Алисия пя на концерта не заради Касъмов, хахахахаха нещастници, а заради дуета си с Константин, който е от фирма Пайнер! :D

Коментирай

ХАААААААААААААААААААААААААААААА

преди 9 години

ХАХАХАХА ГОЛЯМОТО ЧЕЛО ГОСПОЖИЦА ШИШИ НЛО ХАХАХАХАХ, МДА, ЕДИН ДЕН ДЪЩЕРШ И ЩЕ ЧЕТЕ ВСИЧКО ТОВА И ЩЕ ПИТА БАЩА СИ ЗАЩО Е ТЪРПЯЛ ТАКИВА УНИЖЕНИЯ ХИХИХИХИХИ.

Коментирай

5

преди 9 години

Не само челото и е голямо, като цяло има огромно глава на малкото си тяло, а като я накичи и с тон изкуствена коса главата и става просто още по огромна като космонавт със скафандър но само на главата хахаха.

Коментирай

хаха :*

преди 9 години

Айде пак поредната простотия...вие от къде знаете от кого е детето,ако въобще е имало такова случайно да не спите между тях в леглото...хаха И тая снимка дето сте я сложили не означава абсолютно нищо,всяка жена знае че корема се подува не само от бебе ама вие нали сте много умни няма как да се сетите...и ако всеки път в който пишехте статии за Алисия или и споменавахте името и давахте пари щеше да е милионерка хахаха снощи всички злобари ги сложи в малкия си джоб хахаха

Коментирай

WTF?????????

преди 9 години

НиклозетАрена вие сте малоумници до мозъка на костите си! Това което правите е много грозно и долно, за вас няма нищо свято и никакъв морал, както и при малоумната ви късокрака големоглава шефка! Всеки дебил е наясно кога проличава бременност и че тогава вече е късно за каквото и да било прекъсване на същата. Всички дебили освен вие явно! Аз не проумявам как човешко същество с нормална, здрава психика може да седне да пише такива откровени глупости и лъжи, и още повече да го прави съвсем целенасочено. Хора много сте болни, честно - лекувайте се докато е време!

Коментирай

ради

преди 9 години

ТОВА "журналитче" ОТ АРЕНА НА ХОНОРАР ПРИ СВРИКОЛЕТА ЛИ Е? ТО БИВА ПРОСТОТИИ ТО БИВА МЪРСОТИЯ АМА НЕМА ИНАЧЕ КАК ЩОМ СИ БЛИЗО ДО СВРИЛКОЛЕТА. СВИРКОЛЕТА КОГАТО ХРАЧИ И ПЛЮВА ОКОЛО НЕЯ ВСИЧКИ СА ОПРЪСКАНИ

Коментирай

да бе да

преди 9 години

Какъв хонорар при Николета, та Николета Лозанова е пълна въшка, няма и лев, само показност, изхарчва си заплатката за парцали за да се снима и после няма, ако мъжът и не и подаде ще седи гладна и жадна, все едно не знаете че са я закъсали. С проста жена на никъде то се знае.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.