ШОКИРАЩО! Фънки разкри СКАНДАЛНИТЕ тайни на Орлин!

1628
18 Октомври 2012, 16:07


Фънки изтрещя тотално и забрави да се съобразява какво говори

Димитър Ковачев - Фънки тотално изтрещя. Под влиянието на алкохола рокаджията съвсем изключи къде се намира и че трябва малко поне да се съобразява с думите си.

Фънки, който очевидно знае някои неща за поп певеца Орлин, изръси на всеослушание мръсни работи за него.

Кристина Патрашкова неволно провокира Фънки да каже това, което каза, като сподели, че Орлин също "се вихри на чалгата" в Къщата. Това бе достатъчно за извънгабаритния рокаджия да се отприщи на вълна мръсни тайни.

Фъки започна да плюе по адрес на Орлин, да го нарича, комерс, шлякано ду*е, което е ч*кано от мъже... Да, приказките му са потресаващи, но Фънки не спря дотук...

След като Юлиян се намеси в защита на Орлин, като каза, че има талант и трябва да му се признае, Фънкара продължи с думите:

"Ако го блъсне кола, няма да е толкова талантлив. Ако му счупим краката на правилното място, да седне утре в инвалидна количка, никой няма да се сети за таланта му".

Тези думи разтърсиха всички и дойдоха в повече дори и на целодневно наливащата се компания на Димитър Ковачев. Зрителите на предаването останаха потресени от грозните думи, изречени от Фънки. Още повече, че той е един от фаворитите сред участниците.

Източник: kliuki.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени