Шокиращо! Семейство богати цигани карат детето си да шмърка бело! Вижте скандалните снимки!

3538
01 Май 2016, 14:00


Шокиращи снимки на малко момче, което употребява наркотици под формата на бял прах, взривиха интернет, научи HotArena.


Детето е от ромски произход, а гордите му родители не спират да качват фотоси на наследника си, позиращ пред начернати с лична карта линии, най-вероятно от кокаин, както и с пакетче със забраненото вещество. Майката и бащата коментират, че това е "malkoto narkomance na mama i natatko".


Детето позира необезпокоявано в близост до коката и видимо под наставлението на родителите си. Те пък са горди, че има кой да ги наследи във вредния навик и се хвалят колко са щастливи и влюбени. 


Снимките вече са споделени стотици пътии възмутени потребители на социалните мрежи призовават Държавната агенция за закрила на детето да се намеси. По профилите на родителите те биха могли да бъдат намерени и да потърси истината за тази скандална проява, която не е еднократна, а видимо става навик.


Разбира се, възможно е белият прах да не е наркотично вещество, а пудра захар или нещо друго. Това е по-добрият вариант, но отново е неприемлив и би трябвало да е наказуем. Децата в тази възраст търсят авторитети и примери за подражание, от които после трудно могат да се отърсят.


Щом сега на това дете му се казва да позира, имитирайки употребата на наркотици, и след това родители му се хвалят с тази негова постъпка, не е ли прекалено вероятно след години то да посегне само към истински забранени вещества, разбрало веднъж, че е много "готино". 


А ако белият прах наистина е наркотик, но тогава трябва да се намесят и органите на реда, защото тези вещества са забранени от закона. В подобни случаи водеща роля играе гражданското общество, което дава гласност, но следващата стъпка трябва да бъде на съответните институции. Тези прояви не са изолирани, а броят на децата, които посягат към наркотиците все по-рано, не спира да се увеличава. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lora
преди 2 години
0
Може да е майтап с брашно или пудра захар?! Циганите са прост народ!!! От тях може да се очаква всичко!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рррррр
преди 2 години
0
А вие от Хот арена, сигнализирахте ли органите на МВР? Поне това можете да направите... Освен това, на една от снимките се вижда и документ за самоличност, лесно ще ги открият. Хайде, сигнализирайте. Да видим какво ще стане!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
emi
преди 2 години
0
Tova e potresavashto yjasno ! Kak e vazmojno Da ima takiva roditeli dori I Da sa romi
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени