Шокиращо! Вижте кой е бил любовник на Дарина Павлова!

3002
12 Юли 2014, 15:30


Интимното тефтерче на Дарина Павлова прелива от мъже с гореща кръв, разказват близки до българската милионерка, която в момента живее в Италия и Америка, научи HotArena.net.

 

Напук на възможностите и класата си вдовицата на Илия Павлов е отбелязала явка в леглото и със засукан циганин, пише в. „Всеки ден”.

 

Самата Дарина не крие страстта си към по-мургавите мъже, па макар и те да са от малцинствата. Павлова намирала тъмнокожите представители на силния пол за изключително сексуални и горещи, а не на последно място те били в предпочитанията й и заради легендите са големите си достойнства.

 

Сред атлетични младоци, известни манекени и богати бизнесмени от цял свят има и български циганин-бачкатор, който може да се похвали, че е мачкал чаршафите с една от най-богатите нашенки.

 

Преди 4 години Павлова била по родното Черноморие, където инспектирала хотелите си и случайно й се отворил късмета с млад ром, разказват запознати. Дарина отдъхвала в хотела си в Свети Влас, където на приземния етаж текъл строителен ремонт. Казанлъшката дива се завъртяла няколко пъти покрай обекта, за да го нагледа, но вместо стените и арките в помещението очите й попаднали на засукан атлетичен ром.

 

Дарина завързала разговор с бачкатора, който в крайна сметка завършил в леглото. Пред дружка по-късно тя споделила, че това било едно от най-щурото й и запомнящо се сексуално преживяване, а строителният работник си свършил отлично работата с мистерията.

 

За най-близките приятели на милионерката не е тайна, че самата тя дели мъжете на два типа – едните за леглото, а другите за пред обществото. Вдовицата на покойния Илия Павлов е популярна с почти безкрайния си сексуален нагон, който тя е задоволявала с мъже от какви ли не националности. Сред партньорите й обаче нямало нито един руснак или скандинавец, тъй като Мадам Мулти никак не си падала по белокожи мъже.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени