Шон Пен: Скарлет е обсебваща

4053
10 Юни 2011, 16:01


Приятели на прясно разделената светска двойка Шон Пен и Скарлет Йохансон разкриха каква е причината за тяхното така скорошно скъсване. По думите им пред US magazine, просто Шон не бил готов за сериозна връзка, а Скарлет нямала никакво намерение да чака или да се съобразява с него.

 

„Тя се държеше безобразно. Непрекъснато беше около него и не го оставяше да диша”, обясняват близки до двойката и разказват как Скарлет в желанието си да е непрекъснато в центъра на вниманието, едва не изяла шамарите на колегата си Робърт Де Ниро.

 

Всичко се случило по време на събитие, на което Шон и Робърт се заприказвали сладко. В желанието си да не остане изолирана Йохансон буквално се натресла на двамата мъже и им иззела думата.

 

„Тогава Де Ниро направи онази физиономия, сещате се – все едно казва – „Какво по дяволите става” и просто спря да говори. Това със сигурност ядоса Шон, който не понася такива детинщини”, обясняват запознати.

 

По думите им тази, която държала непрекъснато да се афишира и колко много се обичат била Скарлет. Дори в ресторанти и на официални сбития се бутала да я снимат в прегръдките на Шон.

 

„Той имаше нужда от повече свобода след раздялата със съпругата си Робин, а Скарлет искаше непрекъснато да е залепена за него. Това го ужаси”, коментират пред пресата близки до актьора. 




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени