Шоуто на Слави спира! Ще видим ли пак Слави на екран?

https://hotarena.net/laifstail/shouto-na-slavi-spira-shte-vidim-li-pak-slavi-na-ekran HotArena.net
Шоуто на Слави спира! Ще видим ли пак Слави на екран?

След като още преди седмици феновете на Слави Трифонов се простиха с надеждата да го видят скоро на екран, защото му се наложи операция на крака, сега ще трябва да кажат „Сбогом“ и на неговия екип. От 24 юли „Шоуто на Слави“ слиза от екран, узна HotArena.

 

Вместо предаването на Дългия, от 22:00 часа всяка делнична вечер зрителите на Би Ти Ви ще бъде предложено повторение на американския сериал „Загадките на Лора“, който вече е излъчван по БТВ Комеди. Това е записано в програмата на телевизията след 24 юли, а последното предаване ще се излъчи на 21 юли. 17 г., писа „Уикенд“.

 

После ще се излъчат повторения, които, както и досега, ще текат след обедните новини. Архивни записи от шоуто ще текат и по БТВ Комеди, но не всеки ден, а в сряда от 17 часа и в четвъртък от 9.

 

Дали паузата ще бъде само лятна, или БТВ ще премахне изцяло предаването, ще разберем наесен.

 

 

5 Коментара

Изумен

преди 6 години

Крайно време е "предаването" на учиндолския шут да бъде свалено...

Коментирай

1

преди 6 години

То винаги това пишете като идва лятната им отпуска че вече няма да го има на екран. Слави има две годишен отговор и ще си го продължи до край

Коментирай

1

преди 6 години

И какво ще гледаш? Турски сериали ли

Коментирай

123

преди 6 години

Всяко лято една и съща новина

Коментирай

Магдалена

преди 6 години

Има много други "предавания" и шутове, които да бъдат махнати. Слави си има твърдата аудитория, която си го гледа, харесва ли им на някои, или не. Съмнявам се, че ще направят грешката да махнат единственото вечерно шоу, продължило толкова години. А ако го направят, губещият със сигурност няма да е Слави, а Босфор тв.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.