Ще има ли сватба?! Алисия се нанесе с Валерко при Бирмата! (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/shte-ima-li-svatba-alisiia-se-nanese-s-valerko-pri-birmata HotArena.net
Ще има ли сватба?! Алисия се нанесе с Валерко при Бирмата! (Подробности)

Нещата между Алисия и Георги Станоев стават все по-сериозни и се развиват все по-бързо.

 

Изпълнителката вече дори се е нанесла в огромния палат на Бирмата, научи HotArena.

Плътно до нея е и синът й - малкият Валерко, което говори за още по-сериозно задълбочаване на връзката.

 

Както HotArena първа разкри, Алисия и Бирмата са заедно от Нова година, когато започва флиртът им по време на парти.

 

Отношенията им се развиват скорострелно и само месец по-късно комшиите на Бирмата вече засичат Алисия в ранните часове на деня пред тях.

 

Певицата и синът й явно са се нанесли в палата съвсем скоро. Доколко обаче ще се развие връзката им, близки до милионерския син са скептични. „Жоро сменя гаджетата си като носни кърпички. Едва ли ще издържи дълго с Ася“, клатят глава негови авери.

 

В действителност само за няколко месеца той смени три известни дами – първо бе с бившата на Благо Христина Витанова, после се загаджи с ДесиСлава, а сега с Алисия.

 

Единствено последната обаче покани да живее с него. Дали пък няма да има сватба?

19 Коментара

pppp

преди 8 години

Хотaренa имaм един въпрос.Кaк из между толковa клюкaрски сaйтове,приятели,познaти,съседи,вуйчовци,лели и тем подобни все пред вaс решaвaт дa говорят?

Коментирай

?

преди 8 години

Аз да питам ,този младеж Бирма на колко години е,някой знае ли?

Коментирай

Jajaja

преди 8 години

E kak ,tezi tuk sa s nay razvintena fantazia. Nikolinka im prashta niakoy drug skriinshot,dobaviat malko fantaziika i skalipvat statiika.

Коментирай

пълни измишльотини

преди 8 години

Ехеееееее, чак пък се нанесла с Валерко в палата на Бирмата... АБЕ, ВИЕ НАИСТИНА ЛИ СИ ВЯРВАТЕ В ТОВА ,КОЕТО ДРАСКАТЕ? Толкова ли за проста мислите Алисия, че ще причини това на детето си да се нанесе при него и то с детето, при положение,че (АКО ) са заедно от Нова година? Алисия ще предприеме тази крачка единствено и само, ако са официално семейство.Тя си е обзавела достатъчно добре жилището, за да си живее там. Пак пълни глупости и съчинения по картинки, снадени една до друга. И понеже са заедно и комшиите всеки ден я виждат в Бирмата, така и една снимка не изтече в нет пространството за доказателство,че тези двамата имат нещо помежду си, та дори и обикновено приятелство да е то. Поне една снимка заедно. Какво говори това? Излишльотини нечии!

Коментирай

???

преди 8 години

На достатъчно, за да създаде семейство, ако пожелае!

Коментирай

в1

преди 8 години

ТОВА ДА НЕ Е НИКОЛЕТА ДА ВОДИ МАЛКАТА НИКОЛ ПРИ ШИ ШИ ПРЕД ПОГЛЕДА НА ЦЯЛАТА ОХРАНА

Коментирай

..

преди 8 години

Тая още ли си продава сливата на Шиши? Той нали уж си имаше приятелка? Или й плаща добре и на нея, за да не задава много въпроси

Коментирай

info

преди 8 години

91-vi nabor e.

Коментирай

!!!!!!

преди 8 години

Идеален е за семейство-да, а и майка му Лидка сигурно ще се кефи да е баба на детето на Божинов!Интересно какъв му е бизнеса на Малката Бирма или просто харчи на тате парите?А за Алисия само ще попитам дали следващият и след Бирмата вече се е родил,че като гледам как ги е подкарала, на първокласниците с бащи милионери , майките сигурно вече треперят да не им дойде снаха Алисия с Валерко!

Коментирай

123

преди 8 години

Ще види сватба през крив макарон! Ще я нагъне няколко пъти и като му омръзне шут по дъртия г.з!

Коментирай

haha

преди 8 години

На възраст точно, каквито баба харесва.Категория младо богаташче готови да харчи пари за баби!Баби ще му топи лагерите и навива макарите, а Бурмата и Бирмата ще дава кешовица на баби! Пито платено, отделно баби ще си прави реклама, все пак този синковец е известен с това, че беше гадже на две от най- големите певици- Преслава и Десислава, та и баби барабар Петко с мъжете!

Коментирай

ajde pak

преди 8 години

Хотарена продължава все в същия дух РАЗКАЗ ПО КАРТИНКИ и то какви картинки взети на различни хора, от различно място, и по различно време хахахах. Уж Михайлов беше зарязал Алисия заради Гери Николе, сега обаче не Алисия го била оставила абе я се рзбере кой кого хихи. Дали някой вярва на малоумните ви истерии относно Ники и Алисия ;) важното е вие да си вярвате. И друго Алисия е отговна майка и никога не би си закара сина при чужд мъж и то мъж с който е уж от само няколко месеца.

Коментирай

pppp

преди 8 години

A нa теб кaкъв точно ти е проблемът с мaлкия Вaлерко?Ежедневно под стaтиите зa Aлисия го споменaвaш.Вaлерко си имa бaбa(Пепa aко не се лъжa),a също тaкa и бaщa(Вaлери Божинов).

Коментирай

ГУ

преди 8 години

Тази брънтия неначесана не се спря!Голям пример дава на детето си!Седващия тъпкач негоив набор ли ще е!!!Пууу....кур.а долна ,2 седмици не може без х.й да изкара....

Коментирай

stela

преди 8 години

Ей,Николино защо такава злоба бе моме.Тя Ася с когото и да е винаги ще си недоволна.Каква е тая злоба към жената.Не е омъжена,има си доходи,не е нещо сляпа,гърбава....и тя има право на щастие и на лИБОФ както ти би казала.Остави я бе.Ето,сега Ники може да е твой,нали много те уважава.Защо тая злоба към Ася,защото теб никой който те познава не те иска.Няма мъж на тая земя дето ще те вземе за повече от час и това те влудява.Стига ма,ако се вгледаш в твоя си живот,а не в чуждия може и да си щастлива....ама нееее,ти не можеш защото си зла

Коментирай

София

преди 8 години

Време е и ти дa се спреш,нaaкaл/a си вече десетинa коментaрa.Сигурно докaто не изредиш цялaтa aзбукa,всички препинaтелни знaци и числa нямa се кротнеш(визирaм съдържaнието нa пилето преднaзнaчено зa име)

Коментирай

stela

преди 8 години

E da...to taka vi se iska..I za6o smqtate,4e vsqka jena zadaljitelno iska brak.Moje taka da i haresva na neq.Tova,4e semeistvoto na onaq deto bieshe kambanata kolko e happy se srina i tq sega ne moje da go prieme i prejivee i kogato vidi nqkoi koito e happy se sadira ot zloba si e nein problem.Ne vsi4ki imat nujda da afishirat otnosheniqta i vruzkite si i ne vsi4ki iskat da se brakuvat.sorry for latin

Коментирай

лешоядите на хотарена

преди 8 години

Интереснооо! Този мъж казаха че е оправил разкрача на Николета Лозанова в зямана на една чантичка, а после шута. Ясно! Алисия е жена която е ценена от мъжете и те я приемат не като нещо еднократно, но навремето Валери Божинов заряза именно тази Алисия заради именно тази на която и го слагат за я някоя чанта, я някой парцал, я някоя екскурзия.Странно нали?! И защо не спирате да се занимавате с Алисия, с Николай, с Валери защо изливате толкова злоба и лични отношения? Защо намесвате името и на едно дете?

Коментирай

Pavel

преди 8 години

abee.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.