Ще стане ли Слави президент? Дългия вече лапнал 5 млн. лева от Цветан Василев за кампанията (Още от задкулисните схеми)

4508
08 Май 2016, 15:00


Слави Трифонов ще се кандидатира за президент на предстоящите избори в тандем с Тантяна Дончева, научи HotArena.


Новината е потвърдена от двама независими източници, според които Дългия се е уредил със солиден спонсор, готов да налее 5 милиона в предизборната кампания. Неговото име е Цветан Василев, пише "Уикенд".


Банкерът се укрива в Белград след фалита на КТБ, където преди половин година двамата със Слави са се видели и са се уговорили той да го финансира щедро. В договорката се включвало и парична подкрепа на подписката за референдума. Освен това ветан ще застане зад кандидатурата на Трифонов и Дончева.


„Слави постави изрично условие да бъде издигнат за кандидат за президент не от партията на Татяна Дончева – „Движение 21”, която е финансирана от Гриша Ганчев чрез „Петрол”, а от студентско движение. Сега има лека промяна в плана – идеята е българи от чужбина да създадат инициативен комитет, който да издигне Трифонов за президент, а впоследствие в комитета да се включат и учащи се в Софийския университет, Великотърновския, както и хора от Варненския свободен университет”, твърди източник.


Слави и Татяна Дончева вече са имали няколко срещи, на който той е пожелал Цветанов и Ганчев само да цакат пари, но не и да се месят в кампанията им. Най-вероятно кандидатурата на Слави Трифонов за президент ще бъде издигната през лятото от българска студентска общност в Лондон


Дали по случайност, водещият и бенда му след дни имат концерт в Лондон, а всички 12 500 билета са разпродадени. Слави ще съчетае изявата си със среща с българи в английската столица. Скоро след това те ще издигнат кандидатурата му с идеята, че той може да обедини сънародниците ни зад граница.
 
 
„Слави използва неразбориите около Изборния кодекс и събралото се напрежение сред българите в чужбина, които трудно ще могат да гласуват. Именно те ще дадат начален тласък на кампанията му”, разкрива запознат със стратегията на Дългия.


За да бъде издигната кандидатурата на Трифонов са необходими поне 20 000 подписа. „Той ще го изиграе като човек, който се жертва за народа си – в някое от предаванията си ще обяви, че е негов ангажимент да подкрепи тези хиляди българи, издигнали го за президент и ще включи Татяна Дончева в екипа си, промотирайки я като един от малкото честни политици в България”, категорични са запознати със стратегията на Слави.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gisele
преди 2 години
0
Another made-up story ...No matter what people will support him..so suck it up!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дм
преди 2 години
-3
Ей,седите,седите и као изръсите някоя глупост...направо ме изумявате
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мнение
преди 2 години
-2
Слави Президент ! Волен Сидеров мин.прецедател!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени