Ще ви прилошее: Столичен хотел предлага на клиентите си салата с живи червеи! (Подробности кое е мястото + снимки/видео)

2228
07 Юни 2017, 16:17


 

Да седнеш да обядваш и да ти поднесат салата с червеи - това може да се случи само в България!

 

"Не ходете и в никакъв случай не яжте в ресторанта на хотел Бест Уестърн Плюс Бристол в София! Освен ако не сте любители на "екзотичния" вкус на червеи, хлебарки и всякакви други твари. Защото след това, което видях, мога да очаквам всичко" - това ни написа в писмото си възмутен и погнусен клиент на въпросния ресторант.

 

Той се намира на ул. "Христо Ботев" в столицата, където днес човекът седнал да хапне в обедната си почивка. Поръчал си нещо съвсем нормално - свежа зелена салата. И зачакал да му я донесат.

 

Когато поръчката му дошла, той с ужас забелязал, че салатата действително е свежа. Толкова свежа, че чак жива и мърда. В купата шавали живи червеи. При това не един, а цели четири броя.

 

"Не можех да повярвам какво виждам. Живи червеи се изтягат спокойно сред листата от маруля. Извинявам се, че съм обстоятелствен, но едва се сдържах да не повърна. Ако на мое място беше жена, то щеше да опищи целия хотел. И с право", продължава разказа си потърпевшият.

 

Безумията обаче не свършват дотук. Клиентът моментално повикал главния мениджър на хотел "Бристол" Петър Костов и го накарал да погледне находката в салатата. А реакцията му го оставила без думи. Мениджърът дори не се извинил.

 

"Не каза нито едно "извинете", "съжалявам", "няма да се повтори"... Нищо. Погледна ме безучастно, взе чинията, занесе я в кухнята и предложи да ми върне сумата от 6 лева", споделя столичанинът.

 

И признава, че не знае от кое е по-отвратен и бесен. От "ценната" находка в салатата си или от абсурдното отношение на персонала и управителя. На това място, водещо се престижно и с грижа към клиентите.


 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баце роман
Преди 1 година
0
Това е най платеният сайт от Цяла Бг . Тук се пишат единствено за личности които са си платили да поднасят статии за тях в положителен аспект . Повечето новини тук са взети от фейсбук и нищо ново не научаваш след като вече си преровил целия фейсбук и си видял примерно на Николета новия бански или на някоя друга платена особа . Чудя се за какво съществува този сайт и отбор некадърнци , които едно че допускат правописни грешки , друго че си нагаждат историите както те решат . В началото беше добре сайта , докато не почнаха да плащат за разни статии . За хотела какво да кажем напълно измислена статия . Може би шефовете на Маринела хотела имат зъб на собственика на този хотел и са платили да очернят името . От цялата история нищо не става ясно . Нито се виждат червеи с чинията , нито клиента който е зад чинията ,нито масата на самия хотел и ресторатн . Просто поредната платена статия .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хах
Преди 1 година
0
дали пък не се появи собственикът на хотела :))) Яж си червеите сам и другия път се извини на пострадалите :D
Bai Hvui
Преди 1 година
0
Сайтът ви е платен, лъска се имиджът на Маринела хотел крю - Отварачката и Никлозета са хвалени и всички коментари под статиите за тях - забранени, останалите "звездички" - винаги оплювани и хулени тенденциозно - Алисия и други подобни...Опитвате се да налагате имена като Мегс и други бездарници, които си плащат, винаги има по една платена статийка за циганките Адрияна и Анастасия (Хасанка ли беше), не се очудвам сега, че точно в конкурентен хотел са намерили червй хихих
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kolio
Преди 1 година
0
Kat gledam smachkanata belejka i men neshto me samniava taa rabota. Nali uj varnal salatata ????? Shto ima belejka togava ????? Maloumniashtna
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Юлия
Преди 1 година
0
Това ми прилича на платена реклама. Така и не става ясен краят на историята- има ли компенсация, има ли върнати пари ... Или всичко горе написано е измислено или клиентът е крайно глупав, щом определя гъсеница, като червей. Уж четири, пък снимал само едно излежаващо се
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
Преди 1 година
0
В България сульо и пульо става мениджър без елементарно възпитание и обноски да не говорим за образование .Какъв мениджър си ти ,като едно извинете съжалявам станала е грешка не можеш да кажеш.ами кара клиента да се чувства виновен едва ли не защо не яде червеи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени