Ще вземе ли Николета детето на Алисия?

5348
10 Юни 2011, 13:51


Редакторска плесница

 

 

Малкият Валери вече е при „мащехата си” Николета Лозанова. След като плеймейтката и Божинов се сгодили, фаталната брюнетка отвела Валери-младши в Италия. С позволението на Алисия, разбира се. Лозанова не пропуснала да се похвали във Фейсбук колко добре се грижи за сина на футболиста. „Прави ми удоволствие да отглеждам това малко съкровище”, превъзнасяла се брюнетката в социалната мрежа.

 

 

Повече от странно е, че Алисия се е съгласила Лозанова да прибере детето, предвид обтегнатите им отношения. Любопитно е и как само за няколко дни престой на малкия Валери, Николета вече твърди, че го „отглежда”. Преди време в жълтите медии тръгна слух, че футболистът и плеймейтката имат намерение да отнемат попечителството на Алисия и да приберат Валери-младши при себе си. Възможно ли е и какъв би бил мотивът в съда, с който ще уличат певицата като лоша майка? Изобщо при кого трябва да остане детето на Божинов и Алисия?

 

 

Добра майка ли е Алисия?

 

 

Преди време HotArena.net попита своите читатели добра майка ли е Алисия и дали си гледа детето, докато плаче по телевизията. Мненията бяха различни, но повечето форумци смятат, че Алисия прави пиар на гърба на собственото си дете. „Показва се постоянно в медиите и реве, че Валери не се интересува от сина си. А тя защо не е при детето си?”, възмущават се интернет потребители.

 

 

Освен това, новата връзка на Алисия с Ники Михайлов също буди разочарование сред форумци. „Вместо да си гледа сина, тя хукнала да спи с разни футболистчета”, коментират антифенове. Факт е, че фолк дивата няколко пъти ходи при Михайлов в Холандия без детето. От бавачки ли ще бъде отгледан Валери-младши?

 

 

Стават ли за родители Божинов и Лозанова?

 

 

От друга страна, Николета няколко пъти наблегна в медиите, че не се чувства готова да става майка. Дали пък не тренират с кученцето Пудинг?

 

 

При Валери и Николета детето ще е много добре осигурено откъм финансовата част. Но дали ще се чувства добре без майка си? А заслужава ли Божинов да отглежда малкия, при положение че го заряза с лека ръка заради чифт силиконови гърди?

 

 

Вие кажете!

 

 

Милослава Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оля
преди 6 години
0
Алисия си го каза,че детето на снимките не е нейнотол.Оная кифла няма ли да се спре най-накрая?Някой да я затвори в тъмница и да си остане там до края на живота си !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
NANA
преди 6 години
0
AMI...DETETO TRIABVA DA E S RODNARTA SI MAIKA !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени