Щерката на Анелия - невъзпитано дете или хлапе с характер? (Била наследила нрава на татко си Коко Динев)

https://hotarena.net/laifstail/shterkata-na-aneliia-nevazpitano-dete-ili-hlape-s-harakter HotArena.net
Щерката на Анелия - невъзпитано дете или хлапе с характер? (Била наследила нрава на татко си Коко Динев)

Дъщерята на Анелия и Коко Динев била невъзпитана, твърдят недобронамерени приятели на певицата, разбра HotArena!

 

Ивон, която е само на 12 години, се държала като разглезена принцеса, която настоявала да й се изпълнява всеки каприз. Което за възрастта й, всъщност, е някакси нормално и се среща при доста деца, пише „Всеки ден“.

 

„Отвратително се държи и с баба си Светла, която я е отгледала и продължава да се грижи за нея, защото Анелия няма необходимото време, за да прекарва повече време с Ивон“, възмущават се близки до семейството.

 

„Не само е взела чертите на баща си, но и характера му“, обсъждат поведението на детето в светските среди.

 

Момиченцето проявявало характер и в училище, където отказвало да споделя вещите си със съучениците си.

 

Ивон не страдала и от липса на самочувствие: „Аз ще стана по-известна певица от моята майка. Орисана съм да съм звезда от малка, медиите пишат за мен“, фукала се тя.

6 Коментара

xexeeee

преди 8 години

Vsichkoto kofti,ot tatko si Koko,vzela.......A maika i Aneliq,e cvete za mirisane,nali... Bih kazala,che prilicha poveche na maika si!Koko ima i Ivan ot Emiliq,no ako ste zapoznati,shte napravite razlika v harakterite i povedenieto na dvete deca! Cqlata rabota e,che Aneliq e razglezila bezumno malkata,zadovolqvaiki vsichkite i kaprizi,kato s tova se opitva da izkupi otsastvieto si ot jivota na Ivon....da,ama ne... Dano samo se useti navreme,che oshte nqkoq i dr.godina,i shte e veche kasno!

Коментирай

Не е виарно

преди 8 години

Ивон вобще не е такава просто подръжава на по големите каки и прави това което е модерно сред тях селфйта муцунки.

Коментирай

ket

преди 8 години

Не е виарно....... селфйта........ Още колко правописни грешки ще направиш,в едно изречение лишено и от истна,и от препинателни знаци,като запетаи,например. Ясно е,че си падаш и ти по муцунките,но не те определят характера и поведението на Ивон.Желая здраве и весело лято.

Коментирай

Do choveka pisal pod men

преди 8 години

Извиниявам се за правописните грешки но съм с кирилизатор.По муцунките не си падам защото не съм геи.И на вас весело лято.

Коментирай

ket

преди 8 години

Izvinete,no nachina po koito e napisan komentara vi,me nakara da pomislq,che e pisan ot priqtelka na Ivon.I za kirilizatora,razbiram........moq otkaza.... Spokoina vecher.

Коментирай

DIANA

преди 8 години

MOMI4ETO E LIGLA I GROZNA KATO BA6TA SI I PROSTA KATO MAJKA SI

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.