Щерката на Борисов не спи заради Бойко-младши (Внучето на премиера се оказа лакомо бебе, иска постоянно да яде)

2945
17 Март 2016, 12:19


Първородното внуче на премиера Бойко Борисов, кръстено на него, било много лакомо бебе, научи HotArena.

 

Още след изписването на Венета и малкия Бойко пеленачето показало завиден апетит, който никак не секвал вече повече от месец.

 

Младата майка не можела да се отдели от него нито за миг и въпреки опитите й да въведе строг режим за кърмене, както пише в дебелите книги, бебокът непрекъснато плачел за още мляко. Първоначално родителите помислили, че е настъпило времето за коликите, които мъчат малките в първите 3 месеца, но се оказало, че стомахчето на Бойко-младши било всъщност много здраво и той просто бил ненаситен, пише „Всеки ден“.

 

Педиатърът от „Майчин дом“, който наблюдава развитието на детето, посъветвал Венета да се опитва да го ограничава, за да не се превърне в дундьо още от малък, но тя така и не успявала да го приучи към хранене на определени часове. Това е и причината тя да спи по едва 3 часа на денонощие, както Иван разказвал пред приятели.

 

Иначе таткото бил особено активен в грижите за бебето, като противно на очакванията премиерът Борисов рядко ги навестявал. Преди време той обясни, че в ситуацията на предгрипна епидемия и върлуващи навсякъде вируси не искал да рискува здравето на бебето и затова избягвал да ходи в стаята му. А първите разходки на внука му били осъществени под зоркия поглед на каката Красимира Иванова, която е водещ неонатолог.

 

Именно тя посъветвала племенницата да започне отсега още да закалява малкия, за да укрепи имунната му система и да не стане болнав, каквито са повечето деца напоследък. Затова дори в най-студените дни Венета просто добре увивала рожбата си и излизала навън с количката.

 

В разходките, а не само в смяната на пелените, помагал и бащата, като той държал и да се грижи за тоалета на Бойко и предпочитал да отмени годеницата си в това задължение, за да намира време все пак и за себе си. Както „Всеки ден“ вече писа, съвсем скоро се очаква Иван и Венета да узаконят връзката си в църквата и пред държавата, макар най-голямото доказателство за дългогодишната им любов вече да се е появило на бял свят.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени