Щерката на Брендо отново в България! (10 гавази охраняват малката и майка й, докато отмарят в Оазиса на Банев на морето)

3923
03 Септември 2015, 13:10


Лара, поотрасналата щерка на Евелин Банев-Брендо, пристигна на почивка в България, охранявана като истинска кралска особа, разбра HotArena!

 

Лара вече отмаря в хотела на баща си „Оазис“ край бургаското с. Лозенец. Дъщерята на Банев пусна своя снимка от ваканцията в социалната мрежа Instagram. Момичето и тогава, и сега се движи неотлъчно до майка си Моника Добринова и братовчедката си Дара, пише „Всеки ден“.

 

Хората на Банев са предприели страховити мерки, с които да гарантират сигурността на семейството у нас. За малката Лара денонощно бдят по 10 охранители, които се въртят на смени. Момиченцето не ходело дори до тоалетната без бабаитите, свидетелстват гости на комплекса.

 

Желаещите да отседнат в „Оазис“ пък били проверявани до 9-о коляно. Багажът им минавал през скенер, а личните им данни – проучвани щателно. Дори при най-малкото съмнение служителите на Банев отказвали да направят резервация. Имало случаи и на изгонени чужденци, които прекалявали с алкохола и поведението им било опасно за фамилията на боса от Тополовград.

 

Лара и майка й Моника обитават цяло крило на комплекса, специално отделено за тях и охранявано от десетки камери и сензори. Тази пролет там имаше солиден ремонт, по време на който бяха внедрени най-модерни защити.

 

Парен каша духа, е казал народът и това със сигурност важи за Лара Банева. Рано сутринта на 5 март през 2013 г. момиченцето бе отвлечено пред дома си на столичния бул. „А. С. Пушкин“. Детето бе освободено чак на 21 март, без да стане ясно срещу какъв откуп. Твърди се, че за живота му са дадени половин милион евро, но сумата остава в сферата на предположенията.

 

Веднага след отвличането бе лансирана и версията, че то е свързано с делото срещу Евелин Банев-Брендо в Италия „Кокаинови крале“. Похищението било, за да окажат натиск върху бащата да мълчи за световните наркобарони и ролята им в трафика на дрога между Латинска Америка и Европа. Евелин Банев не каза и дума на процеса, но въпреки това получи присъда от 20 години затвор от две инстанции на Ботуша.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени