Щерката на Гала предизвиква гаджето: Цункай ми дупето! (Горещо фото)

https://hotarena.net/laifstail/shterkata-na-gala-predizvikva-gadjeto-cunkai-mi-dupeto HotArena.net
Щерката на Гала предизвиква гаджето: Цункай ми дупето! (Горещо фото)
И щерката на Гала порасна! От свенлива и нежна девойка се превърна в секси красавица, която събира погледите на плажа.

„Цункай ми дупето“, шеговито коментира последния си предизвикателен фотос в социалните мрежи Мари. Фотографът на изваяните задни части на госпожицата е гаджето й, Константи, който е син на Деляна Маринова – Джуджи, е лудо влюбен в дъщерята на най-добрата приятелка на майка си Гала.

Клюките носят, че Мари се отказала от престижно обучение в чужбина, за да може да е близо до гаджето си. Двамата са неразделни, а момъкът е луд по нея и много я ревнува, пише „България днес“.

3 Коментара

fgg

преди 6 години

ibe i se na mi4eto golqm praz

Коментирай

Иванов

преди 6 години

Отказала се от престижно обучение в чужбина ама друг път ,тя няма умствен потенциал като майка си ,а в чужбина никой не познава Гала -разпоретината така че за дъщеря и не може да става дума да учи там.А както се вижда ще е следващата разтури къща от фамилията.Без задръжки ,без комплекси, но със завидно самочувствие без покритие.

Коментирай

ха-ха

преди 6 години

Момичето е неугледно, сори! А и майката я знаем всички какво представлява... Не знам кое момче от добро семейство ще й се върже. А за следването в чужбина, даааа, повярвах веднага, че се отказала сама....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.