Щерката на Галев с автопарк за 1 милион лева! Вижте снимки на топ красавицата + тузарските возила

https://hotarena.net/laifstail/shterkata-na-galev-s-avtopark-za-1-milion-leva-vijte-snimki-na-top-krasavicata-tuzarskite-vozila HotArena.net
Щерката на Галев с автопарк за 1 милион лева! Вижте снимки на топ красавицата + тузарските возила

Дъщерята на Пламен Галев си живее във Великобритания като истинска кралица, забеляза HotArena.

 

Дори в държава с висок стандарт като Англия, местните гледат с възхита и благоговение на материалните придобивки на Светлана Галева.

 

Последната й придобивка например е най-новият модел на италианския концерн „Ферари“, който е с 562 конски сили и струва 320 хиляди евро.

 

Но това е само поредната перла в автопарка на Светлана Галева.

 

Дъщерята на издирвания от Интерпол Галев притежава още „Бентли Континентал Джи Ти“, „Ламборгини Галардо“, „Беемве, Серия 6, Гран купе“…

 

Общата стойност на возилата е около 1 милион лева. Освен това, Светлана живее в супер луксозно жилище в центъра на Англия заедно с майка си и движи само с деца на олигарси и магнати, пише в. Галерия.

 

Пламен Галев пък, който се води изчезнал, всеки месец превежда по сметката на дъщеря си хиляди британски лири.

 

Така на Светлана, която учи в престижен британски университет, не й липсва нищо и спокойно може да си позволява по едно луксозно возило месечно.


Снимките са на в. Галерия.

7 Коментара

FUCK OFF

преди 8 години

Какъв 1 милион уе журналягаа.... само бентлито с екстрите е поне 400 палки..евро! А ферарито,а бмв-то... удрят поне 3 милиона.. и това са мръсните пари на тати...що пък да не е ферари... харчииииииии тъпа путко...сега ти се е паднало!!!

Коментирай

ei tapanar

преди 8 години

ti si mnogo prost be nishto ne razbirash ot koli carvul tvoita sigurno e nekva morga za 1000 ako ne si s reisa bednqk

Коментирай

vera

преди 8 години

kav apartament v centara na Angliq ...be maloumnici ot hotarena !!!! dobre che ima pari momicheto che inache taka ili inache ne blesti s neshto drugo .....

Коментирай

До >ei tapanar<

преди 8 години

ФАК ОФ уе нещасник! Ти едва ли имаш кеш за шофьорска книжка да изкараш и караш ладата на дядо ти от соца на къра...ай дивия! Няма смисъл да ти казвам аз какво карам и с какви екстри е ,защото ще се комплексираш още повече!! Скапаняк!

Коментирай

fuuuuuuuuuu

преди 8 години

tova ne me interisuva

Коментирай

Лил

преди 8 години

Интерпол го издирвал, пък не може да проследи откъде се превеждат парите. А вие, хаховци, дето толкова и се възхищавате, не разбирате ли, че тя разполага с ВАШИТЕ пари, откъде ги е чопнал баща и? Първо оттук, от вашите скъсани джобове. Такива пари могат да са само от дрога. Някое приятелче да сте погребали наскоро?

Коментирай

ico

преди 8 години

Ба бегай,една топ красавица,та няма до къде.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.