Щерката на Глория цяло лято пее на хотелиери по морето! Взима тлъсти хонорари (+ ФОТО по бански)

3716
28 Август 2015, 16:58


Симона Загорова цяло лято бе на морето, но не за да се забавлява, а за да работи.

 

Щерката на Глория съчетаваше полезното с приятното, като през деня плажуваше с гаджето, а вечер пееше на хотелиери, узна HotArena.

18-годишното момиче има дори повече ангажименти от майка си и взима по 2 бона на участие, което за нейната възраст си е добър доход.

 

Освен това, собствениците на заведения по частните партита я отрупвали с бакшиши. Така Симона разполага с много повече възможност от гаджето си Симеон, който не работи.

 

Двамата си пуснаха последното фото от морето, преди отново да се върнат в столицата.

 

Вижте в галерията.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
I write from abroad
преди 2 години
0
And I think need: peace on Earth and good among people
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
-----------
преди 2 години
0
Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
българин
преди 2 години
0
на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
сладуранка
преди 2 години
-1
Важното е, че момичето не разчита изцяло на майка си и баща си , или не е тръгнало да търси някой който да я издържа, а сама се опитва да печели,и от сега иска да се наложи като име....... колко взима със сигурност не знаете ;) пак изхвърляния кой колко, пък къде и как . Знаем колко са ви достоверни информаторите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени