Щерката на Юксел Кадриев изчезна, водещият се поболя от притеснения (ФОТО)

2307
07 Юли 2016, 14:00


Юксел Кадриев е с няколко нови бели кичура в добре коафираната си коса от миналата седмица, след като поотрасналата му щерка Габриела му спретнала жестока тийнейджърска драма. 15-годишната девойка ненадейно духнала от къщи и си изключила телефона, а новинарят почти се поболял от притеснение за нея, шушукат в нюзрума на Би Ти Ви, научи HotArena.

Младата дама се пренесла в дома на татко си след края на учебната година на 15 юни, с идеята да изкара с него 2 седмици, а от началото на месеца да ходи с майка си Бонка на море, пише "УИКЕНД". Миналата неделя обаче на момичето му избила чивията от скука. На всичко отгоре предния ден се била скарала с татко си за някаква счупена саксия. Докато Юки бил на дежурство, Габриела си взела раницата, оставила бележка „Не се притеснявай, добре съм” на кухненската маса и духнала в неизвестна посока.

Когато се прибрал, Кадриев едва не превъртял. Веднага започнал да звъни на невръстната бунтарка, но се включила гласова поща. Юксел не посмял да се обади на бившата си половинка Бонка, за да си спести гигантските неприятности, които серт певицата щяла да му причини. Той се сетил обаче да звънне на свой стар авер – култовото ченге от 6-о РПУ Янислав, с когото на младини били двама от най-прочутите бръмчалници из нощна София. Опитният полицай веднага го успокоил, че вероятно девойката ще се върне до ден-два и обещал да засече сигнала от телефона на Габриела.

Докато Юки седял вкъщи и си скубел косите, търсенето дало резултат. Оказало се, че телефонът на Габи е във врачанското село Косталево. След кратко разследване Янислав открил, че дъщерята на Юксел има съученичка от 36-о СОУ, чиито баба и дядо живеят там. Още същата вечер Кадриев и приятеля му се качили на автомобила на ченгето и цъфнали в дивия Северозапад, където открили Габриела жива и здрава да бере ягоди с приятелката си.

Отначало бесният Юксел смятал да се скара на наследничката си и дори да я нашамари, но щом я видял, бащиното му сърце се стоплило. Двамата мигом се прегърнали, а Габриела обещала повече да не предприема подобни екскурзии. Юки пък й позволил да чупи саксии на воля.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени