Щерката на Ива Софиянска нейно копие

3595
22 Ноември 2013, 17:16


Първородната дъщеря на Ива Софиянска Мая е копие на майка си, дочу HotArena.net. Малката чаровница се роди на 17 ноември и вече е гордостта на фамилията.


Щастливият дядо Стефан Софиянски, споделя, че момиченцето е одрало кожата на майка си. „Много е хубава. Има дълга коса, много дълга, прилича на Ива като бебе“, разказва той.


Развълнувания дядо още на втория ден отишъл да види внучката си. Но не смее да я пипне, тъй като му се струва твърде малка.


Момиченцето се роди с перфектни мерки — 3 килограма тегло и 50 см височина. Малката е тъмнокоса като двамата си родители, но за разлика от майка си не показва характер и е сравнително кротка, поне засега.


Момиченцето носи името на свекървата на Ива — Мая. Софиянски не държал дъщеря му да кръщава бебето на него. Той вече има внук съименник от първата си дъщеря Елена. Малкият Стефан вече е на 6 години и догодина ще е първокласник.


„Имам три дъщери, очаквам да имам 9 внуци. Засега имам само двама“, смее се политикът.


Той пожелава на внучката си само да е жива и здрава. А за професионалното й бъдеще е решил да остави родителите й да мислят по-нататък.


По въпросите за бебето също не се бърка. „Каквото кажат те това е. Кой съм аз, че да обяснявам, как да я гледат“, казва щастливия дядо.


Засега Софиянски няма снимки с малката си внучка. Фотосите ще украсят семейния албум, когато Ива реши, че може да я снимат, пише 168 часа.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени