Щерката на Ивана учи право и режисура

4611
06 Октомври 2012, 10:17


Две дини под една мишница ще носи дъщерята на фолк певицата Ивана, научи HotArena.net. Наследницата й Теодора ще учи едновременно режисура и право.


„Тя си взе това решение. Много добре разбира, че ще й е доста напечено с две различни специалности, но щом е навита нека опита.“, споделя Ивана.


Изпълнителката се надява, че с времето Теди ще прецени кое я влече повече и ще насочи силите си към него, вместо да се разкъсва между двете дисциплини.


Но не само дъщерята на Ивана се е насочила към изкуството. Артистичните специалности привлякоха вниманието и на други звездни деца.


Внучката на Тодор Колев — Теодора ще учи в един майсторски клас със сина на Христо Мутафчиев — Асен. Мечтата на младежа била драматургия, но татко му го посъветвал да се пробра за актьор.


Освен артисти, звездите деца са се насочили и към по-сериозни професии. Внукът на Наум Шопов Наум Шопов — младши реши да следва медицина, както и синът на Мария Сапунджиева.


Екранната Мама Божка има много поводи за радост в живота — най-голямата й гордост обаче са двамата й сина, пишат от „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
браво
преди 5 години
0
Извода:Умна майка,умни действия и постъпки........успех
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени