Щерката на Левон Хампарцумян купонясва до припадък (Това, че е шефка на БНБ въобще не я отказва от веселбите)

3021
02 Декември 2015, 13:18


Единствената наследничка на топ банкера Левон ХампарцумянРумяна, е пълна енигма в светските среди, узна HotArena.

 

Съзнателно избягва публични изяви, не ходи на фирмени събития, не се изявява в телевизиите. Според близките й, също така, съзнателно не искала да е популярна, за да се чувства по-свободна в личния си живот.

 

Румяна е високообразована и има сериозна работа. Още през 2009 година тя е приета в структурата на управление на БНБ, като последователно е заемала длъжностите експерт в отдел „Платежни системи“ и началник на отдел „Надзор на платежните системи“.

 

Преди постъпването си в БНБ е била експерт в търговска банка в областта на картовите разплащания, Представител е в Работната група по платежен надзор към Комитета за платежни и сетълмент системи на Европейската централна банка, Комитета за плащанията и Експертната група по банково дело, плащания и застраховане към Европейската комисия и участва в заседанията на Работната група „Финансови услуги“ към Съвета на Европейския съюз.

 

Сериозните професионални занимания на Румяна не й пречат да продължава да се забавлява по нощните барове.

 

Парти маратонът за нея започва веднага след завършването на висшето й образвание, та чак до днес.

 

Залитала по чашката и обичала да се забавлява както на западна музика, така и под звуците на родния попфолк, съобщава „Галерия“.

 

Съзнателно се носела скромно облечена, за да не се набива на очи. В клубните среди все още се носят легенди за гостуването на американския рапър Джа Рул, който съвсем скоро излезе от затвора, а по време на визитата си у нас е имал кратка авантюра с Румяна.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени