Щерката на Никола Гюзелев стана шеф

2004
17 Април 2018, 11:07Дъщерята на големия оперен певец Никола Гюзелев — Адриана, стана шеф—готвач. Чаровната Ади толкова успешно се изявява в новото си поприще, че е се е превърнала в истинска звезда, научи HotArena.

Тя сериозно се е запалила по готвенето и експериментите в кухнята, като дори се е записала да учи в една от най-добрите кулинарни академии у нас, пише „България днес”.

Ади дори поддържа блог в социалните мрежи и е запалила куп колежки и приятелки по рецептите си. Дори оперната прима Александрина Пендачанска се е запалила по рецептите й.

Заради успеха си в кулинарията, Ади вече е поканена за гост — готвач на тематична вечеря, организирана от гурме — списание под надслов „Италианска афера”.


На 26 април, дъщерята на Никола Гюзелев ще блесне с умения в кухнята по време на вечерята и ще разкаже за техниките и таланта си.Въпреки че професионалната й кариера е далеч от готвенето, тя все повече се превръща в нейна страст. Бившата съветничка на евродепутата Андрей Ковачев вече е твърдо решила да покаже уменията си на българската публика, но също така да открие и още млади таланти.


Светът и всички ние се нуждаем от красота, креативност и култура. Това са моите 3 К-та. Култура на хранене. Креативност в кухнята. Красота в поднасянето и изживяването. Кураж, с който ние българите да излезем достойно на сцената”, разказва още Ади.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени