Щерката на Радо Слънцето емигрира, вижте коя страна си избра и какво ще прави там

6642
30 Септември 2015, 13:00


Дъщерята на Радо Слънцето избра своята посока в житейския си път и замина за Англия, където ще се обучава в елитен колеж през следващите няколко години, узна HotArena.


Годишната такса за обучението на Мартина Бързанова е 30 хиляди паунда, без да вквлючва общежитието, което излиза средно 500 долара на седмица.


Елитното висше учебно заведение се намира в Кенсингтън, където красавицата ще пребивава със своя дружка. Мартина е свикнала на висок стандарт на живот, което предполага и големи разходи за джобни, пише ”Галерия”.


Тези суми, както и глезотиите на щерка му, като самолетни билети за бизнес класа и чашите вино във въздуха, ни най-малко не притесняват Радостин Бързанов. Той бил изключително доволен, че щерката му ще получи качествено образование, а и ще е далеч от страната, в която не е особено безопасно за нея.


Радо Слънцето искал колежът да бъде нов старт в живота на Мартина, която след време да се занимава със собствен и честен бизнес, за разлика от него, който е известен като авер на Таки.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
п.
преди 2 години
-2
чудя се тоя боклук кога ще го застрелят публично и него най-накрая. да вземе да плати преди да пукне за някоя пластична операция на детето си че е бая грозно
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Катрин
преди 2 години
-2
Питайте патило. Фактът, че едно учебно заведение на Запад е скъпо и известно, не е никаква гаранция за качествено образование. Много от тези университети печелят точки до голяма степен заради глезотиите, които предлагат на студентите, което разбира се струва доста пари. Имат скъпи учебни бази, компютърни зали, кина, спортни съоръжения, самостоятелни стаи и тн, но за качество на образованието... Пишат в час и учат от записки за изпити. Не им се изисква да познават учебници, за да не се преуморяват. Библиотеката е опция, а не задължение. За един изпит можеш да се подготвиш за 5-6 дни, другото е губене на време и фасони "много съм зает, много имам да уча". Да бе. Подготвят по-скоро тесни специалисти, които ако не си намерят точно такава работа, ще си стоят workless. У тях обаче има помощи за безработица, у нас няма. Проблемът и трудностите за един чужденец се явяват културните различия с това, което е свикнал у дома, езиковата бариера и различните подходи в образованието, което е напълно..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени