Що така, бе, Куини?! Красивата моделка се окепази на бала си с кофти тоалет! (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/shto-taka-be-kuini-krasivata-modelka-se-okepazi-na-bala-si-s-kofti-toalet HotArena.net
Що така, бе, Куини?! Красивата моделка се окепази на бала си с кофти тоалет! (СНИМКИ)

Що така, бе, Куини, чудят се и се ваят фенове на красивата моделка, видя HotArena.

 

Всички очакваха Алис да е една от най-зашеметяващите абитуриентки на бала в Строителния техникум, а тя бе повече от невзрачна.

 

Бившата на Благой Георгиев бе заложила на семпла, макар маркова и супер скъпарска рокля.

 

Изключително нежната Куини има много меко и лъчезарно излъчване, което рязко контрастираше на стила й на празника.

 

Алис бе избрала грънча с черна бунтарска рокля с нестандартна дължина, дамска чанта през рамо и убийствено груби обувки. Патъците й, които също бяха маркови и мега скъпи, имаха огромен орлов нокът отпред.

 

„Толкова пари се е изръсила за тези тоалети. Можеше да заложи на нещо много по-стилно и нежно, каквато е тя самата. Разочарована съм от визията й, очаквах повече“, коментират в нета.

 

Според други пък това бил начинът на Куини да изрази бунта и разочарованието си от доскорошния си приятел Благой Георгиев.

 

Джизъса я заряза малко преди бала й и Алис остана без кавалер. Всички нейни съученички от випуска бяха с придружител, единствено моделката беше сама.

 

В същото време Благо не пропускаше да натърти на факта, че не е останал сам, а заливаше Инстаграм със снимки на новата си Есмер Омерова.

19 Коментара

jenn

преди 8 години

Предполагам, че това е изпращатето й, а не самия бал. Вчера ви питах дали сте ходили в университет, днес се питам завършили ли сте средно .. поне...

Коментирай

ket

преди 8 години

Na men i haresva toaleta i samoto momiche!Vseki izbira sam,s kakvo shte se chuvstva udobno,kakvo mu haresva i koe mu e po djoba! Obiknoveno,kogato toaleta e po-nestandarten i vidimo skap,barzat da kajat che ne e hubav ,ili che ne otiva na liceto,ili......xaxaxa!!Obuvkite I bili griubi.......of,q stiga! Tova sa hora,za koito grozdeto e kiselo,zashtoto nemogat da go stignat,nali?Ostavete momicheto namira,prestanete s toq Blago!Neka e jiva i zdrava,da zabravi i da zapochne da gradi jivota si!USPEH!

Коментирай

sof

преди 8 години

Bravo,jenn!Nitona ednoto,nito na drugoto sa hodili,ili pone povecheto ot tqh!

Коментирай

Бебо

преди 8 години

По-кротко Жен и Соф! Много са ходили и на двете, даже в университета с атрактивни специалности. Колкото до роклята - хубаво момиче с хубава рокля!

Коментирай

преди 8 години

Toaletut e ubiistven! Vie ne vijdate li che tova e izprashtaneto,a ne bala....Balovete ne sa zapochnali oshte daje....Pak se izlojihte

Коментирай

Мария

преди 8 години

МЕНТЕТАТА СА ВИНАГИ ГРОЗНИ!

Коментирай

tanq

преди 8 години

unikalen stil

Коментирай

valq

преди 8 години

dobre de toaleta ne e losh momcheto sashto no ako q poglednete ima neshto super infantilno i otbllaskvashto Blago ne haresva tochno taakav tip jeni ....normalno q zarqza tq si e momiche oshte na nego mu trqbva jena ne uchenichka ....

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Мен ме кефи много. Оригинален стайлинг в ярък контраст с нежното излъчване на Куини. Сладурана! Благо е глупендер, ма нормално...след кат се кефи на жени с обаянието и акъла на тротоарни жрици, ясно че нито Христина, нито тва ефирно създание, че му задържат вниманието...Ееех, що не бех на 19, щех да се пусна, честно:-) Горе главата, хубаво момиче...ше си намериш чудесно момче, а съм сигурен че има около теб много такива. Не ти требват лигави дъртаци с комплекси за малоцернност. Успех в живота и на кандидатстудентските. Моделството е до време, дипломата - за цел живот! Пожелавам попътни ветрове в платната към придобиването на страхотна професия! Светът те очаква, завладей го! Поздрав от бате АзЪ! :-)

Коментирай

преди 8 години

Na sushtoto mnenie sum! Tuk v toq sait samo kompleksari i zavijdachi......

Коментирай

ket

преди 8 години

A,znachi spored teb.normalno bilo,da q zalaje,da q poizpolzva i da q zareje,a? Ne haresval takiva,i kakvi?Kato ne haresva,zashto beshe s neq? Pitam,ako s teb ili dashterq ti,ako imash takava,postapi nqkoi izpechen lajec kato Blagoicho,pak li takiva gluposti shte govorish?Ili shte kajesh sega,mi tq si e vnovna,roditelite i vinovni........Vse taq,vaprosa e ,che momicheto preminava prez golqmo razocharovanie. Moga da i pojelaq uspeh v jivota,zdrave i......ochite na chetiri....Blagoichovci,debnat navsqkade.

Коментирай

кукличка

преди 8 години

Много красиво момиче, дори и без да си показва прелестите пак излъчва сексапил. Извинете но до оная новата на Георгиев с жабешките изпъкнали очи тази е като истинска кукла.

Коментирай

хахахахахаха

преди 8 години

Ахахахахахахахх, ахахахахаххахаха тия тук обаче тия стават само за мезе на хората.

Коментирай

ХАХА

преди 8 години

ОБАЧЕ МНОГО СТЕ СМЕШНИ КОМЕНТИРАЩИТЕ, КАТО БЕШЕ В БЛАГОЙ БЕШЕ ПО-ЧЕРНА ОТ ДЯВОЛА, СЕГА КАТО СЕ ИЗКАРВА ЗАРЯЗАНАТА ЖЕРТВА КОЛКО БИЛА МИЛИЧКА И ПРЕКРАСНА.ТАКИВА ВЕТРОПОКАЗАТЕЛИ ДЕТО СЕ НАГАЖДАТ СПОРЕД СИТУАЦИЯТА ПРОСТО НЯМА.

Коментирай

Sa6ka

преди 8 години

Ne me kefi- sorry . Izglejda kato kranta. Ina4e si ima hubost kato vsqka jena.

Коментирай

Eva

преди 8 години

Съпер "скъпарските" патъци са на Fetish и не минават за супер скъпа марка по принцип !!! Недейте да пишете такива смешни статии,жалко е!

Коментирай

ne stava

преди 8 години

ne mi haresva ,neshto v ustata me drazni,ne stava za model.

Коментирай

eli

преди 8 години

mnogo edri zubi si e napravila,ujas..

Коментирай

loca

преди 8 години

Fufli, konski zubi, golqmo samochyvstie za 18g.pikla, nadskacha si godinite...ne mi haresva v liceto i tova si e!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.