Що за жури? (Фалш и грубост лъхат от съдиите в Х ФАКТОР)

7038
11 Септември 2013, 14:45


В „Х Фактор” като че ли са си избирали съдиите си не според личните и професионални качества, а по някакви изкривени критерии за грубост, скука и фалш. Тези чувства се натрапиха у зрителите още с първите епизоди на шоуто, видя HotArena.net.

 

Лошо отношение към състезателите, подигравки, снобизъм и пресилени емоции поднесоха съдиите на „Х Фактор” на зрителите на шоуто. Още първият кадър на Мария Илиева хвърли в недоумение хората заради изкуствената си усмивка.


Тя стои на лицето й по-скоро като тик, а фалшивите емоции, преструвки и досадни претенции карат певицата да изглежда почти като дрогирана.


Участничката при това бе пенсионерка, страдаща от пълна липса на талант. И вместо да я поощрява изпълнителката, трябваше тактично да я посъветва да не се излага повече пред хората.

 

Вместо поп звездата реши, че ще е забавно да я насърчи да продължава с певческите си изяви. Но шегите й не срещнаха особено топъл прием сред публиката.

 

От лявата страна на Мария беше седнало истинско чудовище за повечето явили се на кастинга. Саня Армутлиева очевидно посреща по дрехите, защото нямаше човек с проблем във външния вид, на който тя да не реагира.

 

Цяла вечер музикалната продуцентка изглеждаше сърдита и недоволна и видимо раздразнителна. „Вашето присъствие тук е обида за сцената на „Х Фактор”, беше върхът на грубостта, която можа да постигне със своя реплика.

 

Саня не спести критиките си към възрастната дама, която имаше неблагоразумието да участва. И доста грубо й заяви, че няма и грам талант за музикалната сцена.

 

Всъщност, присъствието на самата Армутлиева е повече от странно в редиците на журито, при положение, че музикалната й компания е най-отбягваната от артистите заради прецакващите договори, който, впрочем, финалистите в шоуто, ще са длъжни да сключат именно с нея.

 

Единствен Заки от „Авеню” стоеше авторитетно. Той не спестяваше критиките и строгостта си, но поне беше сравнително справедлив.

 

За жалост той също се изложи с въпроси от рода имат ли участниците лични стилисти, вместо да акцентира върху таланта им.

 

И след всичко това Любо Киров беше като светъл лъч със своята мекота и добронамереност. Както и с възпитание, с което никой от останалите трима не може да се похвали, пише „Всеки ден“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mikele
преди 4 години
-1
КАКВА Е ТАЗИ КУЧКА САНЯ ДА ОПРЕДЕЛЯ САДБИТЕ НА ХОРАТА. ЯВНО ГОРКАТА Е МНОГО ЗАДРЪСТЕНА, ЕДВА ЛИ ДА Е ИЗЛИЗАЛА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ , АКО Е ТАКА МНОГО ЖАЛКО ЗА НЕЯ. ЯВНО ПРИ МЛАДИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ОТ МЪЖКИ РОД ЯВНО НЕ СИ Е ИЗБРАЛА НУЖНИЯ ТЪПКАЧ. ПРОСТО ЖАЛКА ПАРОДИЯ НА САДИЙСТВО. ВСЕ ПАК СМЕ В БГ И БСИЧКО Е КОРУПЦИЯ И ПАРОДИЯ.ПРЕПОРЪЧВАМ НА САНИ ВСЕ ПАК МАКАР И МИСЛЕНО ДА НАПУСНЕ БГ ЗА ДА ВИДИ ХОРАТА КАКВО ПРАВЯТ ПО СВЕТА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Яница
преди 4 години
0
Любо Киров- светъл лъч със своята мекота, добронамереност и възпитание.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ангел
преди 4 години
-2
Саня Армутлиева е изключително талантлива и с висок критерии и взискателност артист,балерина,танцьор,хоpеограф,творчески шедьовър в изкуството!.Това е тя за тези които питат .Тя не допуска мамини самовлюбени нарциси да се лигавят и вироглаво нагли кандидати.Целта е да се видят най-талантливите и резултатни кандидати.Саня не позволява никаква уравниловка и милозлива оценяване в надпреварата.Това може в "По-по -най"за малки хлапета с болно амбициозни мама и тати и баба.Тука борбата е сред зрели хора с различни възможности и резултати в барбата за най-добрите.Браво на Саня Армутлиева.Така трябва да се работи в конкурентните условия.Строго справедливо,категорично нетърпимо към имитацията и снобизма,отказ на протежета и мамини глезльовци с необосновани амбиции и претенции.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вани
преди 4 години
-4
Най- неприятна е Мара Целувачката. Как можаха и сега да я вземат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Деница Петрова
преди 4 години
-14
Как могат да бъдат написани такива неща за Мария Илиева? Тя е толкова възпитан и прекрасен човек! Истинско слънце е! Не би трябвало да си позволявате да си съчинявате такива отвратителни статии за един талант и най-вече човек като Мария!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хаха
преди 4 години
0

тоя заки се радва много на момчетата защото е педераст. обикаля гей бардаците и плаща на персонала да го ебат. голям смях е

Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени