Сигнал до HotArena: Андреа с проверен профил в Instagram + още за успехите на певицата

https://hotarena.net/laifstail/signal-do-hotarena-andrea-s-proveren-profil-v-instagram-oshte-za-uspehite-na-pevicata HotArena.net
Сигнал до HotArena: Андреа с проверен профил в Instagram + още за успехите на певицата
Верни фенове на Андреа сингализираха редакцията на HotArena за поредното й постижение, което не си е за пренебрегване.


Напоследък Instagram става все по-влиятелна социална мрежа. Доказателство за това е и фактът, че дори в емисиите новини или различни предавания се използват кадри, публикувани именно в тази социална мрежа.


\"Андреа е единственият български изпълнител с проверен профил в социалната мрежа - Instagram. Това е доста голямо отличие, защото не е толкова лесно да се сдобиеш с така желаното от всички \"синьо тикче\", разкрива наблюдателният читател и последовател на Андреа.


\"Докато във Facebook и Twiiter е супер лесно и е въпрос на желание, в Instagram е въпрос на заслуги\", пояснява за непросветените той.


\"За да се сдобиеш с проверен профил, трябва да имаш много последователи. И то реални. Трябва да качваш и снимки, които предизвикват голям интерес (било то само за преглед, за харесване или коментиране)\", допълва господинът. И така, мистерията около синьото тикче в профила на Андреа е разгадана!


Явно певицата отговаря на тези изисквания, защото има 3531 публикации и 210 000 последователи. А това я прави единственият български изпълнител с проверен профил в Instagram!

5 Коментара

ТАТЯНА

преди 7 години

АНДРЕЙКОО ВМЕСТО ДА КИСНЕШ ВКЪЩИ ПРЕД КОМПА, КАЧАЙКИ ОБРАБОТЕНИ СНИМКИ В ИНСТАГРАМ ..ЗЕМИ ОТИДИ В ПЪРИЯ ФИТНЕС, ЧЕ КОРЕМА ТИ Е НА НЯКОЛКО КАТИЩА И ОТ РЪЦЕТЕ ТИ ВИСЯТ ОТ СЛАНИНИ.

Коментирай

Киро

преди 7 години

Ще си разплета чорапите от вълнение! WOW събитието на ветък! И като се замисилиш,че от всички тия снимки няма и една на която да изглежда, както в действителност ( като свинята майка) , но нищо де фотографчетата и те трябва да си заслужат хонорарите... да я докараш сексапилна тая свиня си е ебало майката и усилията.. заслужили са си.

Коментирай

Аб

преди 7 години

Андреа, лично се обръщам към теб! Ако четеш, моля те спри да се занимаваш с глупости и платени статии, а излез и покажи, че няма нищо лошо в това да си закръглена. Виж една Ким Кардашиян! Така ще спечелиш повече симпатии. В момента с обработените си снимки ( при условие че истината лъсна вече два пъти за последните месеци и не , не си "разширена" нарочно) изглеждаш наистина жалка. Това е доброжелателен съвет. Не знам каква е тази мания да се правите на слаби, при условие, че светът в момента харесва формите....но не силикон и фотошоп...

Коментирай

ok

преди 7 години

Nai strannoto e, che Nikoleta Lozanova e s pochti 400 000 fena v instagram. Pochti dvoino na Andrea, a Nikoleta nqma tickche do imeto si. E kakvo znachi tova? Che ako tezi tik4eta naistina se davaha po mnogobroini fenove i laikove, to Nikoleta otdaaavna trqbvashe da e poluchila. Koi znae kade si e platila Andrea da i slojat tickhe. I shtom chovek kato Nikoleta, s dvoino pove4e fenove nqma, to znachi tozi tick na Andrea nishto ne dokazva!

Коментирай

Kiro

преди 7 години

Николета не и дават тикче, щото е спермоядка , а и като се сметне,че гръдната и обиколка е обратно пропорционална на коефициентът и на интелект от инстаграм просто смятат,че не е дойстоно някаква наклепана с кило грим, рязана, пълнена със силикон нискостъблена циганка да с тичке, сеш ли се?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.