Сигнал до HotArena: Галена изкриви с фотошоп и без това оперирания си нос! (ФОТО + още разкрития за корекциите на певицата)

https://hotarena.net/pod-pricel/signal-do-hotarena-galena-izkrivi-s-fotoshop-i-bez-tova-operiraniia-si-nos HotArena.net
Сигнал до HotArena: Галена изкриви с фотошоп и без това оперирания си нос! (ФОТО + още разкрития за корекциите на певицата)
Наблюдателен читател ни изпрати снимка на Галена, на която ясно се вижда, че фолк дивата е прекалила с фотошопа и е изкривила носа си, който неведнъж е коригирала.

„След многобройните корекции на Галена, сред които и оперираният й нос, явно певицата все още не е доволна от външния си вид и прибягва към фотошопа и то неуспешно. Тя е публикувала снимка в инстаграм профила си с неактуална визия, с мигли и прическа на поп фолк дива от миналия век, ами и с изкривен нос“, пише нашият читател.

Припомняме, че
в началото на 2015г. по време на екзотично пътешествие в Сингапур, Галена се подложи на втора пластична операция за корекция на носа си. За първи път скалпела е играл върху обонятелния й орган още в зората на кариерата на изпълнителката. От снимките в този период ясно личи, че тя  е имала чипо, камбесто носле, което след като се прочу коригира „само“ срещу 10 000 долара.

Освен носа и силикона в пазвите,  Галена е оперирала и ушите си, тъй като е имала комплекс, че са доста щръкнали. Лифтингът и липосукциите са също част от корекциите на певицата след рязкото отслабване преди време.

6 Коментара

пфу

преди 7 години

Тутманик

Коментирай

GD

преди 7 години

Ако ще и 10 пъти да си го е правила, важното е, че изглежда добре!

Коментирай

gaga

преди 7 години

A gni lo koga si kachi nozdrata nad drugata muahaha shto ne q pokajete a lainari mrusni???????

Коментирай

Meri

преди 7 години

Очевидна е интервенцията на носа.Забележете преди колко е бил остър, а на снимката от участието колко е плосък.Общо взето лицето на Галена е много променено и това не се дължи на фитнес или диета.За това и по снимките я бъркат или за Алисия , или за Николета.Нормално,след като и трите ги коригират по еднакъв модел..И най-лошото е че младите подражават на тази изкуствена красота..На някои снимки лицето на Галена чак изглежда изривено и заприличва на мумия...

Коментирай

Reality

преди 7 години

Щото който плаща, той поръчва музиката.

Коментирай

mne

преди 7 години

baba asq ne mojesh q nastigna

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.