Сигнал до HotArena: Новият клип на Галена е ужасно пошъл! Бременна жена се гърчи и се опипва върху бюста на Александър Велики... Спрете тази простотия!

https://hotarena.net/laifstail/signal-do-hotarena-noviiat-klip-na-galena-e-ujasno-poshal-bremenna-jena-se-garchi-i-se-opipva-varhu-biusta-na-aleksandar-veliki-sprete-tazi-prostotiia HotArena.net
Сигнал до HotArena: Новият клип на Галена е ужасно пошъл! Бременна жена се гърчи и се опипва върху бюста на Александър Велики... Спрете тази простотия!

Читателски сигнал

 

 

Разгневен читател на HotArena изпрати на редакционния ни мейл своето негодувание от новия клип и песен на Галена – MORO MOU.

 

 

Докато видеото към произведението, посветено на новороденото дете на изпълнителката, натрупа милион и половина гледания и се радва на небивал интерес, то има и такива, които са възмутени от видяното.

 

 

Представяме ви един такъв сигнал:

 

 

Пиша ви отностно новата песен на Галена... Ужасно извратен клип, който би трябвало да се спре от излъчване. Бременна жена се гърчи и се опипва върху бюста на Александър Велики... Заглавието на гръцки е написано грешно, и текстът няма нищо общо с това, че чака дете. Тя тотално стигна дъното, опитва се да е интересна, но е жалка. Винаги е била такава пошла и копирала всичко. Малко трябва да се засрами от този клип и да бъде спрян от екран. Отново показва, че Преслава е класи над нея дори с това, че е много по-сдържана“.





39 Коментара

Мария

преди 7 години

Неприятна гледка

Коментирай

Кали

преди 7 години

Фечетата на Преслава пак си умряха от злоба. Факт е, че песента има над 95% положителни коментари. Факт е,че Галена направи поредния си хит. Факт е,че за 3 дни песента регистрира над 1 млн. гледания и нещо много важно - над 19 хиляди харесвания само в YouTube и веднага се настани на първото място там. Вместо феновете на Преслава да следите всяка стъпка на Галена, заемете се с нея и дано излезе вече от дупката, в която е изпаднала. Но ако се интересувате повече от колежките й отколкото от нея това показва само,че те са ви много по-интересни от любимката ви и тя не може да задържи вниманието ви само към нея. Така че нито Галена ви е виновна за това, нито някой друг.

Коментирай

1

преди 7 години

Пошъл е мозъкът,написал тази статия.А края на написаното само нагледно ни показва защо Галена е номер 1 в последните 7-8 г.

Коментирай

rere

преди 7 години

Нямам нищо против Галена, даже ми е симпатична, но тази песен е доста простоватичка! А клипът е абсолютно елементарен, свят ми се зави от въртенето й. Имала е къде къде по-силни песни

Коментирай

Кали,сигурно е оригинала

преди 7 години

Калиту,от край време защитава Галена...Точно пък тази певачка,дето не си гледка децата,ми тръгнала да се чекне по заведенията...едва ли тази,може да е пример или коректив!

Коментирай

Мхм

преди 7 години

Аз навъртях гледане, защото Галена е име и най-хитовата певица според мен. С най-хубавите песни. И много хора отворихме песента по тази причина - Галена прави невероятни продукции по принцип. Но това не значи, че сме знаели каква точно ще е песента и че щом сме навъртели гледане, непременно ни е харесала. Не ме грабна с нищо песента този път. А и клипът го намирам много обикновен. Но нищо пошло не виждам в него, най-малко пък в това, че била бременна. И изобщо не ми харесват подобни изказвания от типа: "Една майка трябва да..." Щом на нея не й пречи, че е бременна, на другите не им влиза в работата и не трябва да казват какво трябвало или не можело да прави и да влизат в ролята на някакви съдници. Никой не го и интересува мнението им.

Коментирай

Може

преди 7 години

Можеше да направи по-хубав клип.Емилия също снима в доста напреднала бременост,но много по обрано..Защо всички трябва да ставаме свидетели на 20 килограма отгоре.И да правим евала,че се е снимала разголена и бременна.Никакви задръжки няма тая курва...

Коментирай

xaxa

преди 7 години

Смешници!!!! Толкова пък да ви бърка Галена в здравето,че не е истина. Нищо де, пак спомагате песента да трупа още повече гледания и да достигне до още повече хора. Не се усещата как злобичката ви също е реклама.Бършете сополите и гледайте как Галенка извади мега хит.. само не се депресирайте.

Коментирай

Eва

преди 7 години

Отврат! Грозна гледка!!!

Коментирай

Калин

преди 7 години

УНИКАЛНА ! За пореден път изненада феновете си и доказа , че не само няма изгледи да слезе от върха , а си го бетонира още повече. Феноменална ! Артист в пълния смисъл на думата ! Браво, Галена !

Коментирай

ISTINATA

преди 7 години

КАТО ЧОВЕК ГАЛЕНА Е ПЪЛЕН БОКЛУК, ОТ 1 ГОДИНА СЕ ЗАНИМАВА САМО С КЛЮКИ И ИНТРИГИ И ЗАЕДНО С КУРОВЛЕТА ЛОЗАНОВА ПУСКАТ ГАДНИ И ЛЪЖЛИВИ СТАТИИ С ЦЕЛ ДА УНИЖАТ НАЙ-ДОБРАТА ПЕВИЦА В БЪЛГАРИЯ ГАЛЕНА КАТО ПЕВИЦА Е КРЪГЛА НУЛА, НА ЖИВО ИЗОБЩО НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ, СТАНА ИЗВЕСТНА С ПОРНОКЛИПА А НЕ С ГЛАС ПЕСЕНТА И ПОСВЕТЕНА НА БЕБЕТО , КАКТО И КЛИПА СА ПЪЛЕН КИЧ, ПОШЛО Е ДА СЕ ОПИПВА НА ТОЗИ КЛИП И ДА СЕ ПОКАЗВА ПОЛУГОЛА В НАПРЕДНАЛА БРЕМЕННОСТ ..И УЖ ПЕЕ ЗА ДЕТЕ, А СЕ ОКАЗВА ЧЕ Е ЗА НЯКАКЪВ МЪЖ ГАЛЕНА В СТЕМЕЖА СИ ДА ИЗПЪКНЕ ПРАВИ ГРОЗНИ ГРЕШКИ..НЕ Я БИВА ЗА ПЕВИЦА ,НО КЛИПОВЕТЕ И СТАНАХА ПОШЛИ И КИЧОЗНИ А ТОВА ЧЕ ИМА МНОГО ГЛЕДАНИЯ В ЮТУБ Е ОТ БЕЗ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, ГАЛИО ВАФЛАТА ПЛАЩА ЗА ГЛЕДАНИЯТА И , НО ТЕЗИ ГЛЕДАНИЯ НЯМА ДА И КУПЯТ НИТО ГЛАС, НИТО КЛАСА

Коментирай

!

преди 7 години

Аз едно не мога да разбера!Всеки човек си има мнение...един харесва въпросната певица,друг не.....Какво е това обиждане,че примерно някой не харесва тази личност...Ми,в крайна сметка всички хора сме различни и смятам,че не е нужно....когато изразиш негативно мнение,да бъдеш оплюван с куп епитети!

Коментирай

Да "Истината"

преди 7 години

ГлупакО, в този сайт да виждаш новини, в които да хвалят Галена? Галена също е оплювана в тази сайт, та как реши, че плащала, за да се плюе по Преска? Връзка с гл. мозък имаш ли? Галена си има семейство, работа..няма да си губи времето за Преска и глупостите и. Само затвърждаваш мнението , че феновете на тази жена сте най-злобната фенска маса. Във всеки сайт те засичам да плюеш по Галена и да хвалиш наркоманката. Спри се,бе! Ката не харесваш Галена , чий го дириш в навини за нея? Сядай си на задника и си гледай Преска. За всички ви е по-интерсна Галена от тази, която боготворите. И докато е така Галена все ще си стои там горе на място 1, а Пресли ще я гони. Айде със здраве!

Коментирай

СЪДИЯ

преди 7 години

АБЕ ТЪПАКО , ГАЛЕНА НИКОГА НЕ Е БИЛА И НЯМА ДА БЪДЕ НОМЕР ЕДНО, ГАЛЕНА Е ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И ПЕВИЦА- ТОВА ДА КРАДЕШ ЧУЖДИ ПЕСНИ, ДА СЕ СЪБЛИЧАШ ГОЛА, ДА СЕ ОТДАВАШ НА ПОРНОТО И ГОЛОТИИТЕ НЕ ТЕ ПРАВИ ДОБРА ПЕВИЦА ,ГАЛЕНА НА ЖИВО 2 ВЕРНИ ТОНА НЕ МОЖЕ ДА ИЗПЕЕ ТАКА ЧЕ НОМЕР ЕДНО ЩЕ Е ТОЧНО КОГАТО ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ СМЕШКО НАРКОМАНКА ЩЕ ВИКАШ НА МАЙКА СИ , ПРЕСЛАВА НИТО ПИЕ АЛКОХОЛ, НОТО УПОТРЕБЯВА НАРКОТИЦИ ЗА ДА Я НАРИЧАШ НАРКОМАНКА А ГАЛЕНА КАТО ПРАВЕШЕ С ...КИ ВЪВ КЛИПА ОТ ВАНАТА КАКВА ДА Я НАРЕЧЕМ , КАЖИ ДЕ КАКВА ДА Я НАРЕЧЕМ.........

Коментирай

kokona

преди 7 години

Ne znam ,no mi stana adski milo kato qvidqh.Izkefi me i i pojelavam vsichko hubavo.Prekrasen artist.

Коментирай

Елена Бисерова

преди 7 години

Красиво! Само това мога да кажа за клипа и песента. Много вложена емоция в изпяването и звучи нежно и красиво. В клипа ми харесва как Галена показва как една бременна жена може да изглежда секси и красива. Бюстът на "Александър Велики" присъства, защото името на бебчето е Александър. Отново чудесна идея. Браво за смелостта и мелодичната песен! Ей такива неща правете в попфолка и с удоволствие ще ви слушам винаги. На бялото не може да се каже черно. Колкото до това,че в песента не се пее за бебе. Нима другите артисти от други професии като посвещават свой проект на някой любим човек непременно са го изобразили/ възпяли/проектирали него на проектът? Символиката е важна и какво е вдъхновило артиста да направи нещо. В това се изразяват вдъхновението и посвещението. Успех,Галена и винаги имай смелостта и силата да правиш различни и красиви неща във вашия жанр, защото ти единствена се отличаваш от тези изпълнители. Честита ти рожба и нека Александър да расте щастлив и с късмет!

Коментирай

До Ева

преди 7 години

Ами изхвърли си огледалата от къщи.

Коментирай

Някои хора с коментарите си само демонстрират колко долна паплач са.

преди 7 години

Едно е да имаш мнение и да "изразиш негативно мнение", съвсем друго да чоплиш от 10 години назад, някакво секс-клипче и да го наричаш "порно", да истерясваш като обезумял и да наричаш бременна семейна успяла жена с кариера "парцал", "боклук", "курва" и какво ли не и то само защото била бременна и не се срамува да го покаже. Тези клишета и схващания за бременността, които много хора имат тук, са от епоха, която свърши преди 25 години, когато жените още надебеляваха по време на бременност, когато да си майка значеше едва ли не да се пенсионираш, да се откажеш от себе си, да не можеш да си вече секси, да забравиш, че преди всичко си жена. При условие, че жената нито е надебеляла, нито се чувства зле и физически немощна, не виждам защо хората трябва да я поставят в рамки какво трябвало да прави или не, след като тя самата се чувства способна да го прави и да работи така или иначе. Но същност никой никого не обижда - тези хора, които си мислят, че обиждат Галена, в действителност използвайки този език единствено разкриват и описват себе си и собственото си ниво. Колкото и да повтарят нещо за Галена, само защото те го казват или повтарят, няма да стане факт. Просто разкриват какви злобни, нещастни, завистливи, дребнави и неудовлетворени душици са.

Коментирай

Emi

преди 7 години

Koi e Kazan che v pesenta se pee Za bebeto i .. Tq prosto e posvetila pesenta Za nego, a tova che e bremenna I se pee Za moro mou ( bebeto mi) e prosto savpadenie I e mnogo originalno :) vazhishtavam se na Galena, zashtoto tq e ot malkoto pevici koqto e uspala da sahrani semeistvoto I dori da raste s oshte chlenove. Sushto I pojelav I edno momichence I vse taka da pravi samo hitove kato tozi !

Коментирай

neli

преди 7 години

Нека пожелаем всичко хубаво на мама и бебе,но клипа е пошъл,Галена е пошла и НЕ може да пее.По участия бращолеви само простотии,много е вулгарна и несъобразителна.Мисли се за голямата работа,защото дава пари за дрехи и клипове,а радва по провинциалните градчета подпийнали простаци като нея и в крайна сметка всички я помним във ваната...от там се прочу, с тези си умения

Коментирай

ха-ха хубав ден!

преди 7 години

Никъде не видях Галена да се опипва притеснително! Единственото, което прави е да си гали корема в цялата песен! И ако още някой не е разбрал смисъла на песента значи е уникално прост или тотално злобен! Очаквана реакция. УСПЕХА ПОРАЖДА ЗАВИСТ! А позитивите, прекрасните пожелания и вниманието, което получи Галена след тази песен и появяването на детето й, са сигурен показател затова къде е мястото й! Различна, модерна, провокативна! И с попска роба да се облече пак ще има недоволни! Нека да не забравяме, че зад гърба на Галена стои цял екип от професионалисти и това си личи! Клипа на Галена е с над 1000 коментара за три дни и с над един милион гледания!!! Не си спомням някоя друга песен да е поставяла такъв рекорд за отрицателно време! Това тежи много повече от хейтърските коментарчета на хора, които влизат по жълти сайтчета, за да си изливат злобата върху успеха на тези, които никога няма да стигнат!

Коментирай

Замълчи.

преди 7 години

Брех, кои сте тия "всички, която я помните във ваната"? Стадо злобни овце, които си затварят очите за настоящия успех на Галена и се връщат десет години назад, за да се хванат за нещо евентуааааално, с което да я злепоставят? ха-ха-ха големи смешници. Звезда като Галена не се става с компрометиращо клипче от преди 10 години, клоунчета! Не се залъгвайте. Това, че хората имат възможностите да си позволят скъпи дрехи, скъпи клипове, не означава, че се мислят за голяма работа, НО и да се мислят, това самочувствие ще бъде с покритие! Очевидно е, че ти нямаш тези възможности и съдиш за другите според себе си.

Коментирай

голям кеф тия минусчета!

преди 7 години

хаха давайте си яко минусчета стадоооооо, няма проблеми! Докато Галена се радва на семейството и успехите си, вие се гърчите в злоба! Няма такова удоволствие! Ако бях на мястото й, и дори бременна пак с награда "Музикален идол" и имах милион гледания за 72 часа щях да вдигна гордо високо средно пръстче придружен с подигравателна усмивка на всички ваас утайки, които чакате да се проваля! Вие сте най-големите мотиватори! Целувки! И чакаме Галена ПО-ГОРЕЩА от всякога! КРАЛИЦА!

Коментирай

we love queen Галена

преди 7 години

Интелигентно и обосновано мнение! Само такива имат тежест! Браво за коментара! :)

Коментирай

queen Галена

преди 7 години

Факт е, че най-злобната и неграмотна фенска маса е тази на Преслава! Тези хора само обиждат и плюят. Едно обосновано мнение, подкрепено с факти не съм видяла! Само пубертетски индивиди! Кои нормални фенове ще освиркат по такъв грозен и елементарен начин /както освиркаха Галена/ освен на Преслава? Детска работа! Феновете й не могат да преглътнат факта, че Преслава, вече отдааааавна не е номер едно и това освен феновете, дори колежките й вече все по-смело го показват! Галена, не може да върже два верни тона? Първо на много клипове, които съм слушала на Преслава буквално се излага и грачи! С тоя вече чалгаджийски елемент във всяка песен, направо е мъчение да я слушаш! И второ "певица" и "кралица" не се става само с верни тонове. Това е цялостен образ - изпълнение, визия, проекти, ангажименти, докосващи песни, работа! Галена има освен много повече продукция ,много по-качествени песни. Винаги е различна и влага много в проектите си и винаги се отличава! Преслава си попроменя визията на 6 години веднъж! Еднакви песни, бози! Еднакво звучене, еднаква тематика! Английската песен пълна боза! Какво да коментирам. Излишно е!

Коментирай

xaxaxaxa

преди 7 години

Оле, оле, оле пак с тая вана. Вие верно ли, бе? хахахахахахах дебили... сериозно се излагате вече. С любимата ви Преслава си приличате по едно - изтъркан репертоар от годиин! Няма ли с какво толкова да "блеснете" освен с тая вана от преди 12 години бе, хахахахахахахаха? Ицо хазарта едно време като пипаше циците на Преслава в биг брадър никой не го каза нали? А че Преслава се налагаше да лапа чурката на Милко и да му кисне с циганската визия в клиповете никой не каза нищо? Галена поне си има семейство, докато Петя обиколи всички хотели с най-различни мъже!

Коментирай

ГАЛЕНА, МАЧКАААААААААААААААААААА

преди 7 години

Ако Галена е кръгла нула с един милион гледания за 72 часа, то милата Преслава трябва да е поне пет числа по-долу, нали се сещаш? Звучиш като злобно малолетно фенче, което бръщолеви, колкото да не заспи. Гальо вафлата плащал заклипчета, сигурно плаща и на феновете, че при всяко участие на Галена пукат шевовете на дискотеките. Кой въртял интриги срещу кой, като тук за Галена се пишат яко кофти статии, хахахахаха! Това, че известните личности не харесват Преслава, не означава че не може да са приятели, заради нея. Ти пък най-малко си наясно кой срещу кого върти интриги. От коя дупка се пръкна пък ти, смешко? Няма смисъл да си повтаряме кой е номер едно, фактите фоворят сами.

Коментирай

Мария

преди 7 години

КАКВО СТЕ ГИ ЗАПИСАЛИ ТЕЗИ ДЪЛГИ КОМЕНТАРИ.ДА НЕ МИСЛИТЕ,ЧЕ НЯКОЙ ВИ ГИ ЧЕТЕ.МНОГО БЕЗРАБОТНИ ТУК СА СЕ НАВЪДИЛИ.......

Коментирай

кеф

преди 7 години

Заради каквото и да си цъкнала на песента! Един милион за три дни означава интерес! В сравнение с гледанията на другите песни, очевидно Галена ви е найинтересната.

Коментирай

neli

преди 7 години

Ха,ти пък от каде знаеш,какви възмоности имам аз.Да ти кажа честно сигурна съм,че са повече от твоите,а въпросното клипче е повече от показателно за нея,и 20 години да минат ако не беше Галин да я прибере още да се пердаши по Царско село и да прави нови клипчета...а що се отнася за самочувствието,явно твоето разбиране за успял човек е дооооста занижено.Аз не я съдя,коментирам я и добре знам какво говоря.Сега и награда за майка на годината ще и дадат,защотооо е родила?Такива като нея ги възхвалят бедните души,които незнаят що е култура и ерудация.Успяла е да...да весели пияници и имигранти из задимени кръчмета,как да не завидиш...

Коментирай

ПУКАЙ СЕ ОТ ЯДДДДДДДДДДДДДДДД! ГАЛЕНА Е КРАЛИЦАТА!

преди 7 години

Не просто, че нямаш моите въможности, но съм убедена, че въобще нямаш големи възможности! Хората, които имат пари не разсъждават толкова елементарно като теб. Това, че някой има възможност за големи инвестиции в дрехи, клипове и така нататък не означава, че се мисли за "голяма работа" това го мислят само посредствените хора, които лапат мухи и не са се докоснали до луксозен живот. И не се оправдавай, че Галена е това, което е заради Галин, защото има много хора, които имат възможности и пак не са хитови! Теодора фолкпевицата ходеше с шефа си Касъмов и пак не прокопса. И на Ани Хоанг Люси я спонсорира и има супер яки видеоклипове и пак не е кой знае какво. Парите могат да ти помогнат, но не могат да пълнят дискотеките и не могат да те превърнат в това, което си! Галена си е Галена със или без вас, хейтъри противни!

Коментирай

4444

преди 7 години

Бас държа,че това дето е със заглавие "пукай се от яд.....е някакво хлапенце,което си мисли,че каквото хвърчи и се яде....

Коментирай

kiko

преди 7 години

Галена е олицетворение на разврата, още от порноклипа до наши дни порнографията я следва навсякъде..заради галена попфолка е оплюван и хулен галена няма стойностни песни , а и не може да има защото не може да пее колкото и гледания да има в тубата, песните и са еднодневки , но даже и тези еднодневки тя не може да изпее на живо, нека да се яви в гласа на българия или в екс фактор и веднага ще я скъсат като фалшивопееща а разбирайки че е певица журито ще я попита...как стана певица

Коментирай

Lopes

преди 7 години

И за мен е простотия. Но тя винаги си е била без задръжки, едното дете не го гледаше, а се "чекнеше" по заведенията. Сега друго роди, да го прави нещастно. Детето трябва да получава цялата любов на която е способна една майка, а нейното не получаваше и една десета. Горкото детенце, ако знаеше къде се е родило.

Коментирай

Ha ha ha

преди 7 години

Oshte edna tapa seljanka i prostakesa! Gramni se ma,TAPA PUTKO!

Коментирай

Tapa prachka Weneta

преди 7 години

Kakwo znaesh ti za artisti ma, mirizliwa Kokono? Marsh da si podmiesh putjata, che wonish!

Коментирай

Как може..?

преди 7 години

Хора с такава злобна и в случая пошла публикация ВИЕ опорочихте една прекрасна идея...!!! Как може да сте толкова зли, какво ви е навредила Галена с това, че е посветила песен на новороденото си бебче?? Вие виждате ли нещо друго, усещате ли нещо друго освен злоба??? Отказвам се да чета коментарите, повръща ми се от вас...!!! Не си била гледала детето, вие ли и го гледате??? От къде такава информация, нима др майки не работят?? Какво значи това, че щом една жена роди трябва да се откаже от живота си, кариерата си? Абе я не се изказвайте неподготвени, не ви ли писна да създавате излишно напрежение между Преслава и Галена? И после защо феновете са озлобени, такива жълтурковци ги озлобяват! Пошли сте вие, чак жалки

Коментирай

iwan

преди 7 години

aaa 4etem 4etem ma

Коментирай

преди 7 години

Галена НЕ мoже да я пипнете! Перфектно семейство, 10 години на върха, най-гледания бг изпълнител в ю туб с над 170 млн. общо на официалните си клипове, харесвана от фенове и изпълнители от всеки жанр, не слиза от класацииите, дуети със световни звезди като Faydee,Akcent, една от познатите бг изпълнители в съседните държави, с 2 американски турнета и най-награждавания и желан изпълнител с над 40 награди за последните 5 години. Призната за модна икона от академията на модата, всеки стилист в България и лице на световен бранд - Luisa Via Roma и призната от Филип Плейн. С модна линия, която са обличани световни звезди на америкавски награди. Разбирам, че злобата ви и завистта ви към най-успешната певица е огромна, но не може да я бутнете дори малко! Няма друга с такива успехи, колкото и да ви боли!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.