Сигнал до HotArena твърди: Алисия отива в Пайнер!? (Ексклузивно фото доказателство)

https://hotarena.net/laifstail/signal-do-hotarena-tvardi-alisiia-otiva-v-painer HotArena.net
Сигнал до HotArena твърди: Алисия отива в Пайнер!? (Ексклузивно фото доказателство)

Читател на HotArena изпрати ексклузивни снимки на поп фолк звездата на „Ара Мюзик“ – Алисия, които водят до многозначни заключения.

 

На фотосите е и колегата й Илиян – от конкурентната чалга фирма - „Пайнер“. Слуховете гласят, че двамата изпълнители подготвят второто си съвместно парче, след като първото им - „Нито дума“ - предизвика истински фурор и се превърна в хит.

 

В клюката се твърди още, че новото им музикално предложение ще се завърти единствено в ефира на „Планета ТВ“, което дава повод за спекулации, че може би е дошло времето, в което Алисия е преминала в отбора на „Пайнер“.

 

За сега това са само сухи догадки, но като нищо може да се окаже, че брюнетката е напуснала „Ара“, за да се влее във фолк редиците на димитровградската фирма.

9 Коментара

Хаххаахахахахах

преди 6 години

Вива ла Фотошоп! Ахахаххаха Леля Аска пак се е направила висока и дългокрака ахаххахахх. Как да не следва примера на своя идол Никлузетка...

Коментирай

ХРИСТИНА

преди 6 години

Първия коментар е суупер некомпетентен :) не фотошоп е причината за дългите крака на Алисия, а моделът панталон и височината на обувките, а и като се има предвид мангала до нея колко е висок-определено не е фотошоп

Коментирай

Хих

преди 6 години

Пайнера не я иска Ася при него...А и тя обича да си е първа на село в Ара мюзик в Пайнер няма да оцелее с големите певици.А за фотошопа е ясно...

Коментирай

преди 6 години

Отива в Италия с Валери и Валери.

Коментирай

ха-ха

преди 6 години

Ами БИЛЯНЧЕТО?Е,чак сега Бирмата ще им нацепи кофите и на Асето и на Валката!

Коментирай

tili

преди 6 години

Ахахаха иска и се на сбръчканата скумрия. В Пайнер ще е само в мечтите си. Това ниско, изгърбено Квазимодо как ще го наредите до имена като Галена, Преслава, Емануела, Анелия...Те правят хитове, класи са над нея. А тя ще си остане курвата на продуцента.

Коментирай

888

преди 6 години

"Сигнала" да не би случайно да си го е пуснала тя случайно? Знаем че и е навик. Напишете друг сигнал, по-правдоподобен. Например, че е пак зарязана. Това по отговаря на истината.

Коментирай

Ти пък колко си компетентна...нямам думи

преди 6 години

Занимавам се с Фотошоп и с това си изкарвам прехраната. Смятам, че съм достатъчно компетентна да преценя кога една снимка е пипана, и кога не е. Краката на Алисия са издължени, това че ти си заслепена от лизането на Асиният задник не ти дава право да изкривяваш истината. Няма панталон който да превърне ниска и набита табуретка в стройна и дългокрака мацка. Тези измислици “виреят” само в твоята глава.

Коментирай

hehe

преди 6 години

точно така! Валери се връща в ювентус, а пък алисия ще става водеща в италианска телевизия - продуцент я е поканил, след като я е видял в мегами и е останал очарован от интелекта и изумителното ѝ пристъпване от краче на краче, докато изпълнява невероятните си хитове. Разбила го е със сценично поведение :))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.