СИГНАЛ ЗА НЕРЕДНОСТ! Предаване на ТВ7 мами участниците си с пари (Има ощетени, ВИЖТЕ ТУК)

2456
09 Януари 2014, 18:00


Получихме сигнал от зрител, който е забелязал нередност в ТВ играта „Следващият моля“. В снощното издание е станало гаф, който е ощетил участник, разбра HotArena.net.

 

Ето и регламента на играта, в която снощи някой се е опарил: В последната игра, участникът  отговаря на 20 въпроса в рамките на 150 сек,  като дава грешния отговор, който се приема за верен. Ако играчът се запъне на някой въпрос или  отговори неправилно се връща от първия въпрос.

 

Наградата, за която играе е досегашната натрупана сума + бонус от предаването от 10000лв. Когато времето свърши, започват нови 100 сек. а участникът продължава от въпроса, до който е стигнал, но вече играе само за бонуса от 10000лв. като на всяка изминала секунда губи по 100лв.

 

И ето какво точно се е случило в епизод 27 (08.01.2014): „Участникът (не си спомням името му) игра за сумата от 18500лв. Когато стигна почти към последните въпроси се случи и самият гаф. Въпросът беше нещо от рода: ,,Кое има ъгли ? Кръг или квадрат?". Верният отговор за играта е ,,кръг". Участникът обаче каза ,,кръгове" и системата отчете отговора за грешен.

 

След което по силата на правилата бе върнат на първи въпрос. Когато пак стигна до същия въпрос, играчът пак каза ,,кръгове" и системата зачете отговора му, но скоро след това времето изтече, играта продължи с нови 100 секунди и в крайна сметка човекът си тръгна с 2000лв.“

 

Едва ли някой може да предположи  как щеше да се развие играта, ако не се бе случила  такава грешка, но е факт, че това е нередност и  ТВ7 трябва да се погрижат тя да не се повтаря, както и да компенсират участника по някакъв начин.“, добавя нашият читател, който сигнализира за гафа.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени