Силиконка напомпа бюст за горещи награди

https://hotarena.net/intimno/silikonka-napompa-biust-za-goreshti-nagradi HotArena.net
Силиконка напомпа бюст за горещи награди
Силиконовата бъдеща фолк певица Боряна Миткова увеличила бюста си с още кубици за еротични награди.


Запознати разкриват, че блондинката искала да подтисне конкуренцията с пищна гръд, така че никоя да не изглежда по-секси от нея на събитието.


Наскоро моделката застрахова устните и гърдите си, но след подобренията ще им направи още по-скъпа застраховка, признава тя.


Боряна е номинирана за \"Еротичен Секссимвол\" заедно с Анита Мейзер и Силвия Бахати, но засега именно тя води в надпреварата.

5 Коментара

1

преди 8 години

Otvrat

Коментирай

kapa

преди 8 години

''увеличила бюста си с още кубици''...i sled tova da otide da si gi meri s kravite na livadata !!!

Коментирай

bokluk

преди 8 години

S taq se gavrihme analno i tq se nasra. Strashna myrsha.Kakyv konkurs za nai nasran zadnik.Pod tiq gnusni nokti moje da e ostanalo malko ako

Коментирай

Колю Гилъна

преди 8 години

Голяма уруспия. Страшен миндил. Само за извращения. Лайнян синджир най-обича - от гъза в устата! Страшно дълбоко гърло прави, чак се дави отгоре му, като куче как дави кокъл. Много е добра да прави гърленки. А турски чекии да не ви разправям. И естествено най-обича да и се празниш на мусурата.

Коментирай

Колю Гилъна

преди 8 години

Ей боклук, ако те намеря ще се гавря с тебе анално с една голяма бата. Ще снимам клипче "един боклук - една бата", задето тъй говориш за жена ми. Ей, кенефски райбер, ши та прая плям!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.