Силиконова сензация проговори пред HotArena: Вкарват ме в тъпи интриги, че съм си купила титлата за мис! (Вижте горещи снимки на БГ двойничката на Адриана Лима)

https://hotarena.net/laifstail/silikonova-senzaciia-progovori-pred-hotarena-vkarvat-me-v-tapi-intrigi-che-sam-si-kupila-titlata-za-mis HotArena.net
Силиконова сензация проговори пред HotArena: Вкарват ме в тъпи интриги, че съм си купила титлата за мис! (Вижте горещи снимки на БГ двойничката на Адриана Лима)

Спряганата за победителка в тазгодишния конкурс „Мис Силикон“ Мартина Юрукова се оплака пред HotArena, че не си е купила титлата.

 

Брюнетката, прочула се като българската двойничка на топмодела Адриана Лима, бе забъркана в интригантска клюка, която сочеше, че след броени дни ще се класира на първо място в конкурса за силиконизирани мацки.

 

Дамата се оплака, че в това няма нищо вярно, дори преди да се запише за участие, е проверила дали „състезанието“ се урежда или вотът на журито е безпристрастен.

 

Не съм си плащала победата, всеки които ме познава знае, че нямам чак такава възможност, а и да имах, никога не бих. Аз лично съм питала няколко пъти, дали конкурсът е нагласен, защото не виждам смисъл да участвам ако е така, но ме увериха, че всичко си е съвсем реално и няма от какво да се притеснявам.

 

Не знам кой и с каква цел се опитва да ме очерни, но не искам да ме забъркват в такива интриги. Участвам в конкурса, за да покажа, че в пластичните корекции няма нищо лошо, стига да изглеждат нормално и естетично, не трябва да се прекалява. Всеки сам прави избора си как ще се чувства добре“, споделя Мартина пред HotArena.

 

Може да видите най-горещите фотоси на българската двойничка на Адриана Лима по-долу в галерията.

 

Снимки: Мирослав Белев

26 Коментара

С

преди 8 години

Адриана Лима ако си види двойничката ще припадне

Коментирай

CC

преди 8 години

Momicheto e hubavo, rqdko se vijda takova na tozi konkurs

Коментирай

Е..

преди 8 години

и ако си я види какво .. ? Много лаете бе ..

Коментирай

o

преди 8 години

Баси гнусното подобие на уста. В пластичните операции нямало нищо лошо, стига да изглеждали естетично. Проблемът, мило момиче, не е в операциите, а във вашето чувство за естетика и в това, че дори с огледало в ръцете не можете да си дадете реална сметка за това какво сте си причинили. Имаш възпален маймунски гъз в средата на лицето, но поне маймуната си го носи отзад, а и не си го е причинила сама, така че ти явно си по-долу интелектуално и от маймунския задник. Такива месести черти... Само кожата й е хубава, обаче се вижда с просто око, че е продукт на мноооого грим и фотошоп.

Коментирай

Женен

преди 8 години

Дай Боже всички жени да бяхте толкова гнусни и грозни. Завистта е грях, дами?!??

Коментирай

sofia

преди 8 години

Hahaha,mnogo to4no

Коментирай

Не си в час и вкуса ти е яко кофти като нейния.

преди 8 години

Първо - на нея ТОЗИ външен вид не й го е дал Бог, а пластичния хирург и фотошопа. Ако беше се родила с тази изродена деформирана мутра нямаше да я подигравам, защото на всеки може да се случи да е недъгав, сакат, обезобразен поради инцидент или каквото и да било. Ако не бях естествено добре изглеждаща, но изкуствено несъразмерна и обезобразена и сигурно ако не бях и аз като нея щях да мисля за алтернативи, но поне имам достатъчно вкус, за да знам какво да си поръчам и как да изглеждам добре. Някои дори и това нямат. Но какво обяснявам на теб - типичния балканец с деформиран вкус, който от ежедневно навиране в очите на такива пластмасови несъразмерни чучела, тотално му се е изродила представата за красота и естетика.

Коментирай

anonimno

преди 8 години

Momicheto e mnogo hubavo ! Zavista vi nqma granici !!!

Коментирай

to4no

преди 8 години

I az tova 6qh da napisha.Koe mu e premerenoto na toq maimunski zadnik.Za6o mislqt,`e podobni JUKI sa qki

Коментирай

Е..

преди 8 години

Никой не ви иска мнението .. Ни най-малко я инт. кво мислите пък точно вие някви си никви котенца .. така,че айде спирайте се че много ги разбирате Фотошоп и кво ли не ..айде гледайте си вас и по-малко завист..

Коментирай

h

преди 8 години

ne e hubava

Коментирай

ха ха Адриана Лима

преди 8 години

Минала е с изтребител на планета разстояние от Адриана Лима. Те, мечтите са безплатни!

Коментирай

абе, оФца , айде бегай по магостралата!

преди 8 години

Айде, купих ти гега и подкарвай стадото! Айде , вземи се върни в първи клас и се научи да пишеш! Айде ,не прави забележки, кой, къде и какво ще пише и прави! Айде, не мисли,че твоето мнение е меродавно и така убедено си вярваш! Айде и айде..... ,но Хайде не спри се , КАКВО си мислиш, че представляваш? Тук всеки си изказва мнение, харесва ли ти или не... Хайде , сега можеш да се телепортираш на село....На тази празноглава напомпана , като маймунско дупе в устата малка парцалка ,няма за какво ПРОСТО да и завиди човек. ПРОСТО няма!

Коментирай

Breiii

преди 8 години

Tuk mi se struva, che romanite vse edin i susht chovek gi pishe, lichnite vrajdi si gi reshavai s neq, kvo zanimavash vsichki ? Mnogo se palish, stavash za smqh.

Коментирай

o

преди 8 години

Хубаво си си харесал коментара самичък, обаче романи няма тук, въпреки че за нетренирано, нечетящо око, всеки коментар с повече от 5 думи може да му се привижда като "роман". И не, объркал си се нещо, но си прав, че ако един човек ги беше писал, със сигурност щеше да изглежда като лична вражда, но не е такъв случая. Това, което написах, е от преди 9-10 часа, а след това виждам, че още няколко човека са се изказали като мен и още куп са ме "подкрепили", харесвайки коментара, така че явно не само един човек мисли така.

Коментирай

.....

преди 8 години

нямало на кое .. Боже боже кой знае ти на какво приличаш ... Пръчко .. Отивай да си пасеш патките че мн вървежни станахте ..нали не си ти ве кво те ебе как изглежда момичето .. Пък и ти и да искаш да имаш тоз външен вид няяяя как да стане незнам дали ти е ясно ама ще ти стане .. Кво сте ми седнали да плюете .. Всеки си решава какво да прави със себе си и как да изглежда ясно ли е .. Че много взехте да напрягате ама не сте познали .. Напускайте и който не му харесва да не я гледа боклуци гадни мизерни

Коментирай

ha

преди 8 години

Ebahti zlobarite chesnooo

Коментирай

Роза

преди 8 години

Какви простотии, какво нещо... Как може да си губите времето и да влизате по 100 пъти да проверявате и да обиждате? Ако не я познавате, Госпожо ми се струва мека казано ненормално, или сте много злобна или ви е яд на мадамата. Айде сега, знаем, няма да си кажете, ми.. Чудя се само защо Ви се връзват хората. Така ли нямате какво друго да правите, взе Ви акъла това девойче. Поне статията се популяризира благодарение на Вас. :3

Коментирай

maleeee

преди 8 години

Тя да си изглежда както иска...Изказването е нелепо.Уж премерени корекции,а то не са никак премерени.Уж естествена и хубава,а се е снимала с тонове грим.Дайте я да я видим 30 минути след сън,без тези мацаници по нея.Така няма как да знаем.

Коментирай

az

преди 8 години

gaden travestit, ni6to ob6to s lima

Коментирай

жшеи

преди 8 години

Това "chesno" нещо чесново ли е?

Коментирай

ха

преди 8 години

Само защото на теб ти харесва, не можеш да повярваш, че повечето хора виждат какъв настъпан травеститоподобен индивид е това. Защо ви се връзват хората? Или по-скоро защо на всички хора, които не я харесват, им се връзва един, който я харесва и не спира да повтаря хвалебствия по неин адрес и да си харесва самичък коментара. Това май е по-логичния въпрос.

Коментирай

sani

преди 8 години

............Вижда се,че симпатизираш на момичето,това е хубаво.Вярно е,че всеки си решава как да изглежда и трябва да се научим да не плюем хората,но също така ,всеки има право на мнение,въпроса е как е изказано!Твоето мнение си е твое,и не го оспорвам,НОО,изразните ти средства са повече от потресни и просташки,ще ме прощаваш!Надявам се,не претендираш много за интелигентност,защото няма как да ти се получи! А моето мнение е,че тази девойка няма как и не прилича на Лима!Изключително вулгарно излъчване и поведение!!!А за самочуствието и ,неискам и да започвам.......хахха!!

Коментирай

до защитничката на "Адриана Лима" ха ха хааааа

преди 8 години

Това момиченце, май се е главозамаело или нещо е сбъркано. Наистина ли мислиш или съдиш по себе си , че коментарите , които правят хората под твоите са един и същи човек? Ами, ето аз влизам днес и ги чета и коментирам за първи път. Да, момичето не е грозно, както някои коментират, НО навярно изхождат от факта, че се е направило ГРОЗНО. Да, повече от грозно е за едно непълнолетно момиче, да изглежда по този меко казано вулгарен и отвратителен начин. Кое му е хубавото? на напомпаните джуки, на изкуствените топки отпред, които са несъразмерни и неотговарящи на възрастта му .... или .... КОЕ? Аз също не виждам красота там, още по-малко прилика с Адриана Лима.Така, че мисли си, че оборваш или правиш нещо тук... поне се успокоявай с харесване на коментарите си!

Коментирай

не разбирам

преди 8 години

Няма ,как да се каже, че това момиче с тези корекции е красиво! Навярно естествено щеше да бъде далеч по-добре изглеждащо ... Аз не мога да разбера, каква е тази мания на тези малки момиченца да посягат на младостта и красотата си и да се правят насила отвратително и отблъскващо изглеждащи...Къде са в случая родителите?!? Е, това , ако не са комплекси , здраве му кажете и още много други неща......

Коментирай

Dee

преди 8 години

Има много пленителен поглед и хубави черти, но тази устна ако може да я коригира, трябва да го направи веднага! Загрозява я определено.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.