Силиконовата миска Звезделина фалира милионери поред (Слави и Красьо Черния сред жертвите й)

https://hotarena.net/az-jenata/silikonovata-miska-zvezdelina-falira-milioneri-pored HotArena.net
Силиконовата миска Звезделина фалира милионери поред (Слави и Красьо Черния сред жертвите й)

Участничката в конкурса „Мис България 2013“ Звезделина Иванова, която стана известна с многото си пластични операции, ошушква бизнесмени наред, като видни имена сред жертвите й са Слави Трифонов и Красьо Черния, научи HotArena!

 

26-годишната варненка Звезделина Иванова е тотален хит сред родните випове с безлимитни сметки, разказва информатор на „Всеки ден“.

 

Носителката на титлите „Бест Модел България 2005“ и „Бест модел Европа“ може да се похвали със списък с няколко супер известни половинки, които успели да се спасят навреме, преди да бъдат посетени от счетоводителя си с новината, че току-що са станали без лев.

 

Слави Трифонов, Красьо Черния, Владимир Вутов – син на мултимилионера Цоло Вутов, са само част от тях.

 

57-годишният строителен бос Румен Иванов обаче не е успял да се измъкне.

 

Шефът на известната в бранша фирма „Крит“ е бил едно от последните гаджета на моделката в една от най-дългите й връзки въобще – цели 2 години. За това време баровецът така хлътнал по силиконовите й форми, че зарязал бизнеса и отделял цялото си време, за да я глези – околосветски пътешествия, шопинг турове в модните столици на планетата, ваканции по топли острови и т.н.

 

За негово нещастие обаче съвсем неволно сгащил тунинговатаната кукла с поредния на вратата на асансьора в кооперацията, където й дал апартамент. Румен Иванов се сринал психически дотам, че се наложило да постъпи за лечение в клиника.

 

Строителният му бизнес пък изпаднал във финансов колапс и няколко банки наложили тежки запори.

 

По ирония на съдбата към разпадащата се империя „Крит“ посегнал друг любовник на златотърсачката – Красьо Черния.

 

През 2013 г. Звезди пък се гушкаше със Слави Трифонов в столично заведение и след това също. След въпросната вечер той я отвел у дома, но колко време е продължила аферата им, никой не издава.

5 Коментара

Мария

преди 9 години

МНОГО МИРИШЕ ОТДОЛУ....

Коментирай

azz

преди 9 години

Чак пък да ги е фалирала... Тя тарифата не й е много висока!

Коментирай

Х

преди 9 години

Вече е 250€ за цяла нощ и ден

Коментирай

Ужас

преди 9 години

Тази е такъв киликанзер, че няма накъде! Прилича на психично болен старец, искащ да бъде жена, с поне 20 пластични операции!

Коментирай

Eva

преди 9 години

Ahh ti Maro...zlobna kuchkoo

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.