Силвия Лулчева прибрала 15 бона от „Столичаните” само за 2 месеца

1597
19 Юни 2016, 15:00


Силвия Лулчева е прибрала 15 бона от снимките на последния сезон на „Столичани в повее”, дочу HotArena.

Актрисата била заета не повече от 2 месеца, но за сметка на това се облажила като за две година работа в театъра. В продукцията на Би Ти Ви, както в почти всички сериали, се плаща на снимачен ден, обясниха запознати. Минималната надница на актьорите била 100 лева, но тя важала само на тези, които играят малки и епизодични роли. Лулчева обаче като звезда била подписала за двойно по-високо заплащане, твърдят източници на „Уикенд”.

За десетия сезон на „Столичани в повече” тя била плътно заета малко повече от два месеца. Така в резултат на снимките се облажила с близо 15 бона за отрицателно време. „Вярно, че натоварването е голямо, но парите си струват. Никой няма да откаже работа при такава заплата”, коментират в бранша. 
Колеги на Лулчева изчисляват, че ако иска да вземе същите пари от заплата на щатна актриса в театъра, тя ще трябва да работи близо 2 години и то при положение, че взима най-високото възнаграждение в тази област. То се равнява на 700 лева месечно.

За всичките 10 сезона на продукцията, които са излъчени досега, пък Силвия била забогатяла с близо 150 бона. Тези пари са взети в рамките на петте години, в които се снимат „Столичаните”. „Някои актьори и цял живот не могат да спечелят толкова, ако работят само в театъра”, коментират хора от бранша.

Другите звезди в сериала взимат подобни възнаграждения, което прави разходите по продукцията космически. „Понеже навсякъде се плаща на снимачен ден, продуцентите гледат всичко да се прави много бързо. Те са съгласни да претупат работата, вместо да удължат времето на снимките”, твърдят от кухнята на сериала. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени