Силвия кръшка на Калин Врачански (Вижте с кой)

3222
12 Юли 2013, 13:00


Любимецът на жените Калин Врачански свири втора цигулка в любовта. Един от най-желаните актьори се оказа в ролята на другия мъж, в живота на актрисата Силвия Петкова, дочу HotArena.net.


Въпреки че двойката се раздели още преди години Врачански все още е влюбен до уши в колежката си. Тя обаче върти на малкия си пръст и него и актуалното си гадже Борис Георгиев.


На пръв поглед Силвия Петкова изглежда невинна, но всъщност е истинска мъжемелачка. А Врачански тича непрекъснато след нея, докато тя се радва на вниманието на съперника му.


Актрисата уж отдавна сложи край на връзката с Калин, но така и не го пусна да поеме по нов път с друга жена. Тя непрекъснато намира поводи да се вижда с него и да му дава надежди, че нещата между двамата може отново да потръгнат.


В същото време чаровната Силвия, която играе Пипи Дългото чорапче в Театър „София”, поддържа паралелна връзка с колегата си Борис Георгиев. Актьорът не е толкова популярен, колкото Врачански, но е също толкова привлекателен.

 

И макар да е на близо 33 години, изглежда като тийнейджър. Затова в театъра го избират за роля в тийнейджърския спектакъл „Скачай!”.

 

В същата постановка участва и Петкова, а покрай общата си работа, двамата се сближават. Искрата между двамата пламнала още при първите репетиции, а по-късно прераснала в откровена свалка.

 

Калин, който доскоро също бе щатен актьор в този театър, познава добре съперника си, което е доста болезнено за него. Въпреки това на любимата му не й пука да ги събира заедно на обща маса и да флиртува едновременно и с двамата, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени