Симона ПРИЗНА: Имам си гадже! (Защо го крие от Глория?!)

4896
03 Май 2013, 17:24


Певицата Глория не крие любопитството си и дори не може да си обясни защо е тази тайнственост около гаджето на Симона

 

Глория и дъщеря й Симона се впускат във вихъра на любовта, научи HotArena.net. Дали заради пролетта, слънцето или очарованието на великденските празници, но двете чаровнички се чувстват истински жени – пожелани от силни мъже!

 

И все пак, в любовта винаги има и нюанс на загадка. Докато Глория не крие, че в живота й се е появила нова любов, която да замести бившата й изгора Илия Загоров, дъщеря й си има своята тайна. Симона само признава пред LOVE style, че има връзка с гадже от около месец, но все още не го е представила на майка си. Интересно защо! Дали избраникът няма да се окаже познат на Глория? Или Симона се страхува, че майка й ще остане разочарована от избора й?!

 

Певицата Глория не крие любопитството си и дори не може да си обясни защо е тази тайнственост около гаджето на Симона, пишат от kliuki.net. Тя, разбира се, е щастлива за дъщеря си, но и се вълнува каква може да е причината за мистерията. Глория и Симона са в страхотни отношения, но същевременно са и много емоционални и понякога реагират силно една спрямо друга. Може би е това!

 

Глория отчита и факта, че Симона още тъгува по загубата на баща си, но връзката с Илия бе безвъзвратно изчерпана. Дъщеря ни имаше нужда от отговорен баща, който да се ангажира и да помага, не крие разочарованието си Глория.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени