Симона Загорова: Мама все още не ме е запознала с приятеля си! (+Още признания за Глория, Камелия и гаджето й Симеон)

8694
18 Април 2017, 13:10


Глория от две години се опитва да подтикне Симона да участва в музикален реалити формат какъвто е „Гласът на България“. Причината талантливата млада певица да не предприеме тази стъпка по-рано била, че още не се чувствала в готовност, узна HotArena.

 

 

Гло смятала, че на сцената дъщеря й имала собствена индивидуалност. Макар че гласът на Загорова напомнял на нейния, тембърът й бил коренно различен. Чрез предаването хората ще могат да видят, че Мони е безкрайно талантлив човек, а не просто „дъщерята на Глория“.

 

 

В общото им интервю за сп. „LoveStyle” двете разказаха за отношенията си с Камелия, които медиите преиначиха и допуснаха версия, че межу фолк дивите има конфликт.

 

 

Камелия ми е много близка. Често говорим откровено за нещата, които касаят нашия бизнес, и си помагаме взаимно. Аз обичам такива хора, знаещи какво искат и как да го постигнат. Симона също много я харесва като човек и професионалист. Оценяваме това, че Камелия се обърна на изпълнението й, но дъщеря ми учи поп и джаз музика и иска да се развива в друго поприще. Затова и отиде в отбора на Иван Лечев. Няма нищо лично“, заяви Глория.

 

 

 На въпроса дали ходатайства Глория за Симона примата на поп фолка категорично отсича, че не би причинила такова унижение нито на себе си, нито на наследницатаси.

 

 

Симона разказа и за връзката си със Симеон, с когото са заедно от четири години. Все още не живеят заедно, макар че често ходи у тях. Ренувал я от време на време затова, че е популярна и има интерес към нея, но в рамките на допустимото. За това време, през което са заедно, нито един път не са се разделяли. За сега не планират сватба, тъй като и двамата искат да се развиват професионално в своите си области.

 

 

Глория призна, че се чувства много щастлива и обичана и че има човек до себе си. Все още не го е запознала със Симона.

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Деков
Преди 1 година
0
Секс машини, от стар и нов модел. Кога тези двуноги фусти,ще задържат мъж-съпруг до себе си!? Никога.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Само на теб ти се струва
Преди 1 година
-1
Те са на по 20 години, къде да се женят...Според мен е хубаво, че изчакват. Сега са заедно , но ако пътищата им се разделят , ще е много по-лесно да се оттеглят един от друг. По-добре да се развият професионално , да се подкрепят и ако успеят да съхранят това което имат сватбата е най-лесна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Само на мен ли ми се струва?...
Преди 1 година
-1
Хубаво, ама какво общо има "развиването в своите си области" със сватбата? Защо връзката им да не пречи на "развиването в собствени области", обаче връзка, в която да са женени, да пречи? Не че ги натискам да се женят естествено, просто отбелязвам, че няма как това да е причината, защото това всъщност и причина не е. Това е като на Кубрат и Андреа. Разбирам да отлагаш да създадеш семейство с деца, защото ще ти попречи на плановете, или да отказваш да имаш връзка, защото ще те отклони от пътя ти, но да казваш, че връзка без брак пречи по-малко за професията, отколкото връзка с брак, ми се вижда глупаво.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени