Симона Загорова посрещна 20-тия си рожден ден като истинска фолк звезда! (Снимки от купона)

https://hotarena.net/laifstail/simona-zagorova-posreshtna-20-tiia-si-rojden-den-kato-istinska-folk-zvezda HotArena.net
Симона Загорова посрещна 20-тия си рожден ден като истинска фолк звезда! (Снимки от купона)
В последния ден на септември Симона Загорова отбеляза по бляскав начин своя 20-ти юбилей, научи HotArena.


Дъщерята на Глория се трансформира с всеки изминал ден и вече няма и помен от пълничкото и срамежливо момиче от преди години. Сега Симона прилича на истинска фолк фурия и няма как да е другояче, щом е израснала с примера на примата на фолка пред очите си.


Загорова отбеляза рождения си ден с две тържества - едно с роднините и едно с приятелите. Неотлъчно до нея е приятелят й Симоен, с когото са заедно вече повече от три години. В специалния за Симона ден, двамата отново са облечени в тон - в черно.


Рожденичката е прегърнала с две ръце огромен букет, най-вероятно подарък от гаджето. Засега не се е похвалила с какво друго са я дарили, но по всичко си личи, че е празнувала като истинска звезда.


След семейната вечеря, Симона е отвела най-добрите си дружки в хитов фолк клуб в Студентски град, където видимо са си прекарали страхотно и са купонясвали до зори. В компанията им, рожденичката се е вживяла в ролята на фолк фурия, раздавайки се на сцената, но само за свой кеф.


Загорова вероятно е хванала микрофона да изпее някоя и друга песен, за да сбъдне мечтата си да се подвизава на сцената на такова хитово заведение. Засега тя може да се похвали с оскъден брой участия и то в различен тип заведения. Но и самата тя се стреми да бяга от чалгата, въпреки че е пределно наясно, че именно тя ще й донесе слава.


Може песните й да не са типичен поп-фолк, но определено визията и поведението й са. За юбилея си Симона е подбрала прилепнала и ултракъса черна рокля с цип и дълбока цепка отпред. В комбинация с високите токчета, Загорова определно е обрала точките и за пореден път демонстрира колко се е вталила.


Със силен грим, муцки и безкрайно чупене на стойки, Загорова се превръща в типично копие на майка си, което все още е доста далче от нейния успех, обаче.

19 Коментара

Отвратителна! Глория изглежда по-млада от дъщеря си!

преди 7 години

Фотошопирана мумия! Ужас, това нещо навършило 20 години ахаххахаххах ТА ТЯ ПРИЛИЧА НА 35-ГОДИШНА ЖЕНА!! Каква е тази мода, тия момичета да не са зачевани по време на радиация??? Кобили по 2 метра с тонове грим и лица на лелки!!! О, Боже!

Коментирай

о

преди 7 години

Хахаха Добре де! Добре! Разбрахме те, че умираш от завист! :D Явно трябва всички да са ниски и грозни като теб, за да не се комплексираш ти.

Коментирай

G

преди 7 години

А аз не разбирам какво са виновни децата ,че са високи ,че ги обиждаш по този начин? И ит кога да си висок е грозно ?

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Много добре си изглежда момичето!Явно си умираш от кеф и чешеш егото си,плюейки!От това обаче,Симона няма да стане нито по-грозна,нито по-бездарна! Пожелавам и здраве,щастие и професионални успехи! Браво на Глория,отгледала е прекрасно момиче!

Коментирай

123

преди 7 години

Грубо момиче, прилича на травестит. Винаги е изглеждала така. Сега очаквам критикуване...моля започвайте...

Коментирай

Ивана

преди 7 години

Мутрите на майка си прави. А тази Галя от село Две могили съвсем й се е съсипало лицето....

Коментирай

do 123

преди 7 години

Няма какво да те критикуваме. Просто завиждаш. Повече от ясно е. Или си с лош вкус - всеки има право на такъв. Няма какво да те убеждаваме сега в обратното, при условие че и сама не си вярваш на думите, а и фактите говорят сами за себе си съвсем достатъчно. Ако това момиче ти се вижда грозно наистина, значи не знам кого харесваш - кака Лили може би или Тоца Крокодила.. Да ти имам вкуса!

Коментирай

do

преди 7 години

Колко Ви плащат за да пишете мили думи...всеки един коментар който има за цел да натрапи положителен образ доказва точно обратното... аз съм родител и не харесвам такива изкуствени и натрапени персони които използват само една гънка за да демонстрират празнота и суета ....

Коментирай

вики

преди 7 години

Не слушам чалга, но момичето е хубаво.

Коментирай

до 123

преди 7 години

Ааа... Щом е красива и си прави снимки на рождения си ден, на които е излязла добре, задължително използва само една гънка. Големи умозаключения са това! Жалко за детето ви с такъв родител, който влиза да злобее и да мрази наред из нета и да нарича хорските деца, при това изумително красиви, травестити. Със сигурност вашето повече прилича на такъв от това красиво момиче и дано и за нея да чуете как я наричат така. Но ако с нищо не привлича погледите и вниманието, много е вероятно никой с нищо и никога да не го/я коментира.

Коментирай

обективно

преди 7 години

незнам красива ли е, или не, но в мойте представи не така изглеждат и позоират 20-годишните ДЕЦА, но това е отговорност и творение на родителя

Коментирай

ani

преди 7 години

BEZDARNA e! i naistina prilica na TRAVESTIT! lansirana e SAMO zaradi maika si!

Коментирай

ani

преди 7 години

BEZDARNA e! i naistina prilica na TRAVESTIT! lansirana e SAMO zaradi maika si!

Коментирай

do

преди 7 години

Ама моля Ви това красиво момиче...къде виждате момиче и то естествено красиво? Почистете грима и вижте как изглежда...Не ставайте смешни, изкажете си комплименитите лично на тази "лелка", мен не може да ме убедите че така трябва да изглежда едно порядъчно момиче...

Коментирай

э

преди 7 години

Обективно казано и да пишеш "незнаеш". Не правиш разлика между единствено и множествено число, не умееш да съгласуваш и елементарни правописни грешки правиш. Излагация! Докато критикуваш другите, погледни себе си първо.

Коментирай

Откъде-накъде?

преди 7 години

Когато става дума да се оцени красотата на някого, какво общо има ти или който и да е друг каква музика слушал?

Коментирай

микрофоня

преди 7 години

тва пък и майка си задмини по мутри и фасони, кухи Ляйки

Коментирай

me

преди 7 години

rqdko prosti ovce

Коментирай

357

преди 7 години

Изключително превзето създание,попивайки поведението на майка си се е превърнало в нейно копие...натруфено,надуто и злобно

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.