Симона Загорова се разхубави и влезе във форма за лятото! (Вижте колко е елегантна на своите участия)

https://hotarena.net/laifstail/simona-zagorova-se-razhubavi-i-vleze-vav-forma-za-liatoto HotArena.net
Симона Загорова се разхубави и влезе във форма за лятото! (Вижте колко е елегантна на своите участия)

Щерката на Глория и Илия Загоров – Симона се е разхубавила, а излишните килограми, които я тормозеха, вече ги няма, видя HotArena!

 

Младата певица обикаля по участия през топлия сезон, а гостите на събитията, които оглася, са впечатлени от нея.

 

Освен, че изглежда в топ форма, звездната наследница избира доста подходящи и елегантни тоалети, с които да изгрее на сцената.

 

Най-често Симона обличала стилни рокли, чиято дължина и деколте са доста премерени.

 

Освен, че изглежда чудесно, Загорова е спряла да прибягва до силния грим. Сега съвсем леко подчертава чертите на лицето си, като по този начин запазва младежкото си излъчване.

4 Коментара

Майничката 1

преди 8 години

Видях я на морето ...почиваше с нейния приятел на слънчев бряг ,в на майка и апартамента... и имах "честта" да я видя отблизо..хора повярвайте ,че фотошопа играе якатаа... грозничка е , а я имах за сладка...дебела е меко казано... не искам да влизам в още детайли ,но смело твърдя ,че това момиче яко фотошопира снимките за да изглежда така ,както би и се искало..

Коментирай

Пффф, ей, Майничка

преди 8 години

Симона в последно време два пъти съм я засичала на плажа в Слънчев бряг и искам да кажа, че момичето е доста симпатично и земно! А относно фигурата й, не знам кой си гледала, Майничке, но мога да кажа, че девойчето беше по бански и изглеждаше доста добре - не виждам разлика със снимките към статията!

Коментирай

ami

преди 8 години

Taliqta lesno se prikriva....tq ne e debelo,prosto ima mesta koito sa po edri..Taka e s taliqta i...krakata,racete i busta sa i O'k,no taliqta ne...Neznam,4uvala sam,4e tam se svalq trudno..

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

Всеки има право на мнение...аз не натрапвам моето , а го изказвам! според мен момичето е симпатично,но не е това ,което се показва на снимките!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.