Синът на Ахмед Доган подари 101 рози на Миглена Каканашева

https://hotarena.net/laifstail/sinat-na-ahmed-dogan-podari-101-rozi-na-miglena-kakanasheva HotArena.net
Синът на Ахмед Доган подари 101 рози на Миглена Каканашева
Топ дизайнерката Миглена Каканашева, известна още и като Меги от \"Къртицата\"през последните месеци предизвика голям фурор на модния подиум, но явно е успяла и в личен план, узна HotArena.

Развитието на модната й марка бе оценено не само от фешън специалистите, но е впечатлило и един от най-желаните и стойностни ергени - Демир - синът на политика Ахмед Доган. За отношения помежду им се шушука упорито, след като двамата бяха засечени да вечерят в изискан столичен ресторант, където явно се наслаждавали взаимно на компанията си и не липсвали ласки помежду им. Те не спирали да се държат за ръце и да си разменят нежни целувки, докладват наблюдателни читатели на HotАrena.

Ден по-рано Мегз публикува в профила си във Facebook, снимка на която сияе с бутиков букет от около 101 рози. Мистерията, от кой й е подарен, бързо бе развенчана, като този жест на Демир никак не е случаен. Той явно е забелязал, че дизайнерката има слабост към цветята, тъй като миналата седмица в предаването \"Папараци\" отразиха присъствието му на \"Златната игла\", където Меги вдигна цялата публика на крака и именно тогава получи подобен букет.

Припомняме, че талантливата брюнетка беше сгодена за по-малко от месец, но в началото на годината развали годежа си с бижутерийния наследник - Стефан Говедарски. От своя страна Демир Доган също вече преди повече от 6 месеца приключи дълга връзка с моделката Гергана Малкоданска.

Не е учудващо, че симпатичното миньонче е омаяло главата на отегчилия се от празноглави моделки Демир. Освен красива, тя е и сред най-успелите за възрастта си жени в България. Тя успешно управлява компанията си за дрехи с над 100 служители, и съвсем заслужено зимата дори беше отличена с приза \'Бизнес дама на годината\" в категория  \"Мода\".

12 Коментара

kapa

преди 7 години

Egati maimunskata usta....

Коментирай

Ева

преди 7 години

КАТО НЯКОЙ СТАРЕЦ Е ТАЗИ ЗЪБАТАТА.

Коментирай

Dee

преди 7 години

Леле, защо се е обезобразила така? И кой намира това лице за естетически красиво....

Коментирай

Getsbi

преди 7 години

Megi,ne e lo6o da se xrani6 ujasno slaba e pod 40 kg e .Neznam dali sa ot Demir cvetqta no se xrani...pla6i6 s slabost i kokali.....JENI ZAPOMNETE NIKOI MAJ NE XARESVA KOKALI I SUXI JENI

Коментирай

под 40 кг

преди 7 години

А не е лошо и хората да спрат да си мислят, че е добре да говорят такива неща, защото е абсолютно същото, като да кажеш на някого, че е дебел. Освен това има и слаби жени като мен, предполагам и като нея, които просто не качват, не защото не ядем, а защото имаме такъв ген, но злобата на хората, които затлъстяват не прощава :D Въпреки че често ми се е искало да кача 3-4 кг, не бих сменила тялото си за нищо на света, защото ми е по-леко, по-удобно, без да трябва да се блъскам във фитнеса или да ям здравословно, за мен това е въпрос на избор. Ако мъжете като теб, не харесват кокали, то това изобщо не важи за всички.

Коментирай

?

преди 7 години

Кое е това чудовище-страшилище, което е гушнало букета?

Коментирай

54 kg

преди 7 години

"Torba kokali" i "mnogo mnogo kilogrami",na nikoy ne mu haresva.Ne se pravi sega na luda, da mi kazva6, 4e mujete haresvat "kokali".Ne bilo vajalo za vsi4ki muje- napritov. Hayde budi si kakvato si 6te6 i ne ni zanimavai s gluposti.

Коментирай

ПЕПИ

преди 7 години

Какъв е тоя уред на снимката?

Коментирай

ТАЧЕТО

преди 7 години

ПРАЗНОГЛАВИ МОДЕЛКИ НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ГЕРИ МАЛКОДАНСКА-ЕДНА ДЕЙСТВИТЕЛНО УМНА И КРАСИВА ДАМА,НАЙ-КРАСИВАТА И УМНА ОТ ДВЕТЕ СИМПАТЯГИ-НИКОЛ И ДЕСИ ОТ ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО.ГЕРИ Е МНОГО УМНА ,ТАЛАНТЛИВА,С АКЪЛ И ХУБОСТ Е МОМИЧЕТО И ДЕМИРЧО ТАКАВА НЕ МУ ТРЯБВА,А НЯКОЯ ПРАЗНОГЛАВКА,КАКВАТО Е ТАЯ С НАДУТИТЕ ДЖУКИ...

Коментирай

Marina

преди 7 години

Vie pyk otkyde poznavate Miglena, za da govorite, che e prazna. Za neq 1000% vajat dumite vi, che e umna, krasiva, talantliva. No vajat i oshte dve - tq e uspqla i nezavisima neshto, koeto me symnqva nqkoe drugo momiche na neinata vyzrast v Bylgariq da e. Pone ne v neiniq razmer!

Коментирай

Marina

преди 7 години

Колко време е минало от тази статия, а момичето още дума не е казало! Евала не се обеснява на никого

Коментирай

Qwerty Yop

преди 6 години

Вук!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.