Синът на Божинов не му е фен! (Вижте кой е футболният идол на Валерко)

https://hotarena.net/laifstail/sinat-na-bojinov-ne-mu-e-fen HotArena.net
Синът на Божинов не му е фен! (Вижте кой е футболният идол на Валерко)

Валери Божинов не е футболен идол за своя 7-годишен син, който тръгна по неговите стъпки, научи HotArena!

 

Малкият Валерко имал друга звезда за подражание и попивал от телевизора всеки негов пас.

 

Моят син всеки ден ми говори за Роналдо. Направо е полудял по него. Купих му обувки като на него, взех му и негова тениска. За Валери Кристиано е най-голямата легенда, призна, не без болка, самият Божинов пред сръбски медии, цитира „Уикенд“.

 

Синът на национала е звезда в най-малкия отбор на частната школа „ДИТ” и не спира да бележи голове в Бейби Лигата.

 

Нападател е като баща си. Едно към едно е с него. Много е здрав и борбен. Бърз е. Има хубав удар за тази възраст. Все още трябва да работи в техническо отношение”, хвали наследника на Божинов един от треньорите му Димитър Тасевски.

5 Коментара

Plam4o

преди 8 години

Футболистче ще стане детето много ясно. Все пак е син на родителите си. Няма да е мозъчен хирург или адвокат. Ще бяга подир топката, а после ще разпуска в Син Сити.

Коментирай

gluposti

преди 8 години

По-голяма глупост не бях чела скоро.Това изобщо не определя човека.Аз съм дете на шивачка и ел. монтьор,а работя в адвокатска фирма.Имах колеги които бяха с родители адвокати и лекари,а сега са по обекти и мятат тухли и вар. Така,че....

Коментирай

!!

преди 8 години

Щом като зависи от това какви са родителите значи ли това че другото му дете на Божинов ще бъде тъпо и ограничено като майка си??А това че едно дете тренира футбол изобщо не означава че ще бъде футболист, спортът е за здраве, учи на дисциплина и не е критерии дали едно дете има или няма мозък ;))))))))).

Коментирай

поредица от твоите тъпизми четем тук всеки ден

преди 8 години

"Пламчо", много си посредствено и елементарно, чак казваш бееее! Някой казвал ли ти го е? Лишено си от всякаква логика!

Коментирай

преди 8 години

Да им е живо и здраво детето! То е късмета на родителите си,имали нещастието да срещнат една проста и зла изнудвачка и шантажистка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.