Синът на Деси Слава побойник (Взел нрава на баща си, раздава шамари)

2270
07 Септември 2015, 13:00


Фолк певицата Десислава явно не може да се справи с възпитанието на сина си. Тя се е хванала за главата от буйния нрав и изблиците на агресия на момчето, разбра HotArena.
От отчаяние блондинката е пристъпила към крайна мярка – записала е 14-годишния младеж в училище в Солун. Тя смята, че това ще му подейства като казарма и ще научи как да се оправя сам в живота.
„Неукротим и неудържим е. Двамата не можем да говорим на един език, репчи ми се и прави каквото си поиска“, вдигнала е ръце от палавия си син Десислава.

 

 

 

Причините за безобразното поведение на момчето са две. Едната е фактът, че като отроче на известната си майка, Майки навсякъде се е представял като  като „Синът на Деси Слава“ и си позволявал да прави каквото си поиска, пише „Всеки ден”

 

 

Разчитайки на славата на майка си, бурният пубертет дори спретвал боеве в училище през ден. Не се страхувал да налита и на по-големи, знаейки че после Деси ще му оправя бакиите.

 

 

Именно за да се научи да не разчита на популярността й, Деси се решила да се отдели от сина си и да му даде урок в живота. Спряла се на Солун, но Майки бил приет и в елитна гимназия в Лондон.

 


„Дано там възмъжее и му дойде акълът в главата, че ми е все по-трудно да се справям с него, без силен мъж и баща в семейството ни“, споделя сексбомбата за своя осмокласник.

 Втората причина е явно генетичната заложеност към агресия, която Майки е наследил от баща си Мишо. Той редовно биел певицата, а най-паметният му кьотек над нея се състоя на главната алея в Пловдив, където Михаил разкървави с шамари лицето на Деси Слава и я влачи по пешеходната зона, стискайки я за косата.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени